Behold dine designerlamper

Med vores koncept gør vi det muligt at energioptimere, uden at ændre på en bygnings- eller et lokales arkitektoniske udtryk. Mange steder arbejder arkitekter med lamper som en del af det visuelle udtryk, og det betyder derfor meget, de eksisterende lamper får lov at blive som en del af bygningens visuelle fremtoning.

Ønske om nyt design?

Er du interesseret i at prøve noget nyt, så kan Fischer Lighting også hjælpe med at forny designet af dine lamper. Sammen med arkitektvirksomheden 3XN/GXN har vi udviklet en lampe der består af elektronikken fra dine eksisterende lamper, sat ind i smukke nye lampeskærme lavet af genbrugsmaterialer.

Læs mere

Lys i forskellige kontekster

Når vi opgraderer til LED belysning tager vi udgangspunkt i anvendelse af bygningen. Vi arbejder aktivt optimalt lysdesign, farvetemperatur, lysspredning, blænding og farvegengivelse. Alle faktorer er væsentlige til at skabe en bestemt stemning, forbedre arbejdsforhold og skabe positive effekter på helbredet.

Vi samarbejder tæt med arkitekter og rådgivere om at skabe den bedst mulige belysning til den specifikke opgave.

Kontakt os

Cases

Arkitektoniske kvaliteter bevaret i fredet badeanstalt

I en fredet badeanstalt valgte man at opgradere de eksisterende armaturer og fik energioptimeret og fremtidssikret belysning med respekt for stedets arkitektoniske kvaliteter.

Se hele casen

Øget trivsel med automatisk lysstyring

På et plejehjem har vi opgraderet de eksisterende armaturer med LED og intelligent styring, der tilpasser lysniveauet efter mængden af naturligt dagslys. Det har givet markant bedre trivsel for både beboere og personale.

Se hele casen

Designerlamper med nyt lys i kulturhuset

I kulturhuset, Fredensborg Gamle Bio, opgradererede man de smukke designerlamper fra Louis Poulsen med en energibesparende LED-løsning med intelligent styring, så belysningen kan tilpasses forskellige typer arrangementer.

Se hele casen