En bæredygtig virksomhed med store ambitioner

Fischer Lighting er en virksomhed i rivende udvikling, og med et unikt koncept.  Vi mener ikke, at der er nogen grund til at kassere gamle velfungerende lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget der er bedre.

Vores mål er at gøre op med den traditionelle brug-og-smid-væk-kultur, der er udtalt i belysningsbranchen. Hvert år kasseres millioner af velfungerende belysningsarmaturer med forældet elektronik.

At forny er både nemmere, meget bedre for miljøet og billigere end at købe nyt. Derfor producerer vi LED-løsninger, der tager udgangspunkt i eksisterende armaturer, men som tilbyder al den funktionalitet, lyskvalitet og energibesparende teknologi, man opnår med moderne LED.

Vi skaber løsninger med bedre lyskvalitet, lavere energiforbrug og mindre miljøpåvirkning.

Ofte giver en LED-løsning fra Fischer Lighting færre gener i installationsperioden, fordi ombygning af lofter undgås. Vores løsninger kan skilles ad så man undgår at skulle smide hele armaturet ud ved opgradering.

Kort sagt, er vores metode ansvarlig fornyelse, der skaber en lysere fremtid

Læs mere om vores koncept

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger. Uopfordrede ansøgninger kan dog altid sendes til info@fischer-lighting.com

Cookie- og privatlivspolitik

Læs mere

Bestyrelse

Sarah Emilie Müllertz

Sarah er arkitekt og grundlægger af smykkefirmaet KINRADEN. Hun har tidligere været partner hos Henning Larsen Architects. Sarah vil hjælpe Fischer Lighting med at se produkterne og markedet i et nyt perspektiv og med et fokus på arkitektur og design.


Gitte Haar

Gitte er ansvarlig partner i Center for Cirkulær Økonomi, hvor hun rådgiver virksomheder og holder foredrag om fremtidens grønne økonomi. I bestyrelsen vil Gitte arbejde med at udnytte det store markedspotentiale, Fischer Lighting har på området for retrofit teknologi.


Karolina Osipowska

Karolina er direktør i innovations-laboratoriet CORO, der bl.a. udtænker nye forretningsmodeller i samarbejde med virksomheder, vidensinstitutioner og offentlige organisationer. I bestyrelsen bidrager Karolina med sin brede erfaring med innovation og økonomisk udvikling.


Peer Leth

Peer er adm. direktør i virksomheden Troldtekt, der leverer intelligente akustikløsninger med fokus på et bæredygtigt indeklima. Han har mange års erfaring i at arbejde med bæredygtighed i byggeriet. Peer skal bidrage til bestyrelsesarbejdet med sine erfaringer i at skalere virksomheder, og sin viden om hvordan man bedst bringer danske produkter ud på eksportmarkedet.


Ledelse

Lars Elmvang

Partner, Strategy & Business Development

+45 78 79 72 78
info@fischer-lighting.com

Stig Elmvang

Managing Director

+45 78 79 72 78
info@fischer-lighting.com

Ninna Toft Hansen

COO

+45 20 60 19 67
nto@fischer-lighting.com

Claus Homann

Sales & Marketing Director

+45 21 31 00 71
cho@fischer-lighting.com

Læs mere

Arkitektoniske kvaliteter bevaret i fredet badeanstalt

I en fredet badeanstalt valgte man at opgradere de eksisterende armaturer og fik energioptimeret og fremtidssikret belysning med respekt for stedets arkitektoniske kvaliteter.

Se hele casen

Øget trivsel med automatisk lysstyring

På et plejehjem har vi opgraderet de eksisterende armaturer med LED og intelligent styring, der tilpasser lysniveauet efter mængden af naturligt dagslys. Det har givet markant bedre trivsel for både beboere og personale.

Se hele casen

Bæredygtighed er vejen frem

Vi arbejder konstant på endnu flere og bedre løsninger på belysningsområdet. Vi arbejder efter cirkulære principper og går op i at passe på miljøet undervejs.

Læs mere