En bæredygtig virksomhed med store ambitioner

Et sundere indeklima med markedets mest bæredygtige belysning

Fischer Lighting er en virksomhed i rivende udvikling, og med et unikt koncept.  Vores mål at skabe et bedre indeklima og lys som gør mennesker sundere og bedre tilpas, og så vil vi gøre det bæredygtigt i tråd med verdensmål 3, 7 og 12.

Hvert år kasseres millioner af ellers velfungerende lamper på grund af forældet elektronik. Vi mener ikke, at der er nogen grund til at smide ud, hvis man i stedet kan forny og få noget der er bedre og holder længere. Derfor arbejder vi for at gøre op med lysbranchens traditionelle brug-og-smid-væk-kultur.

 

Vi tilpasser løsningerne til jeres armaturer, lokaler og design

At forny er bedre for miljøet og oftest nemmere og billigere end at købe nyt. Derfor producerer vi LED-løsninger, til indbygning i eksisterende armaturer, men som tilbyder al den funktionalitet, lyskvalitet og energibesparende teknologi, man opnår med moderne LED.

Når det ikke er muligt at genbruge det eksisterende kan vi indsamle kvalitetsarmaturer fra nedrivningsprojekter, og opgradere dem, så de bliver som nye. Derudover tilbyder vi nye løsninger designet bæredygtigt og i samarbejde med førende arkitekter.

Vi kan derfor altid finde eller udvikle en bæredygtig løsning, der passer til jeres behov og ønsker.

Kort sagt, er vores metode ansvarlig fornyelse, der skaber en lysere fremtid.

Læs mere om vores koncept

Ledige stillinger

Produktudvikler – Vil du udvikle fremtidens bæredygtige lysløsninger?

Uopfordrede ansøgninger kan altid sendes til info@fischer-lighting.com

Cookie- og privatlivspolitik

Læs mere

Ledelse

Lars Elmvang

Partner, Director of Strategy

+45 78 79 72 78
info@fischer-lighting.com

Stig Elmvang

Adm. Direktør

+45 78 79 72 78
info@fischer-lighting.com

Steffen Juncker

Salgsdirektør

+45 20 60 19 67
sju@fischer-lighting.com

Læs mere

Arkitektoniske kvaliteter bevaret i fredet badeanstalt

I en fredet badeanstalt valgte man at opgradere de eksisterende armaturer og fik energioptimeret og fremtidssikret belysning med respekt for stedets arkitektoniske kvaliteter.

Se hele casen

Øget trivsel med automatisk lysstyring

På et plejehjem har vi opgraderet de eksisterende armaturer med LED og intelligent styring, der tilpasser lysniveauet efter mængden af naturligt dagslys. Det har givet markant bedre trivsel for både beboere og personale.

Se hele casen

Bæredygtighed er vejen frem

Vi arbejder konstant på endnu flere og bedre løsninger på belysningsområdet. Vi arbejder efter cirkulære principper og går op i at passe på miljøet undervejs.

Læs mere