En innovativ, værdidreven og nytænkende virksomhed

Hos Fischer Lighting er vi stolte af at være  ’first movers’ i en ellers traditionel branche og vi har sat os for at gå forrest, tænke stort og at løse dét, som ingen har prøvet før.

Et opgør med traditionerne

Fischer Lighting er udsprunget af en 100 år gammel el-virksomhed og vi trækker derfor på en solid viden og erfaring med belysning.

Vores kendskab til belysningsbranchen er stort, og vi ved at branchen er på mange måder er gået i stå. Der hersker en ’brug-og-smid-væk’-kultur som vi mener, at det er på tide at gøre op med.

I stedet for at smide armaturer ud, som enten bruger for meget strøm, eller som ikke passer til kundens visuelle stil længere, har vi udarbejdet en helt nyskabende teknologi som gør, at vi kan ombygge de gamle lysarmaturer til LED. Det sparer enorme mængder af ressourcer, og armaturerne kommer til at fremstå som nye.

Derudover har vi kastet os over et nyt kapitel hvor vi udvikler nye armaturer, skabt af genbrugte materialer. Vi samarbejder med landets førende arkitekter, og resultaterne er smukke armaturer, der sætter så få miljøbelastende fodspor som muligt.

Vi arbejder hver dag for at optimere og lære nyt, og derfor er virksomheden altid i fremdrift.

Det synes vi, er sund fornuft.

Læs mere om vores koncept

Vores løsninger giver point i DGNB regnskabet

DGNB er en certificeringsstandard for bæredygtige bygninger. Certificeringen lægger vægt på miljømæssige, økonomiske og sociale forhold. Non-profit-organisationen Green Building Council Denmark står bag den danske version af DGNB.

Fischer Lightings bæredygtige tilgang til belysning gør det til et attraktivt valg, som også kan give point til DGNB-regnskabet.

Download DGNB dokumentation

Cookie- og privatlivspolitik

Læs mere