En innovativ, værdidreven og nytænkende virksomhed

Hos Fischer Lighting er vi stolte af at være  ’first movers’ i en ellers traditionel branche og vi har sat os for at gå forrest, tænke stort og at løse dét, som ingen har prøvet før.

Et opgør med traditionerne

Fischer Lighting er udsprunget af en 100 år gammel el-virksomhed og vi trækker derfor på en solid viden og erfaring med belysning.

Vores kendskab til belysningsbranchen er stort, og vi ved at branchen er på mange måder er gået i stå. Der hersker en ’brug-og-smid-væk’-kultur som vi mener, at det er på tide at gøre op med.

I stedet for at smide armaturer ud, som enten bruger for meget strøm, eller som ikke passer til kundens visuelle stil længere, har vi udarbejdet en helt nyskabende teknologi som gør, at vi kan ombygge de gamle lysarmaturer til LED. Det sparer enorme mængder af ressourcer, og armaturerne kommer til at fremstå som nye.

Derudover har vi kastet os over et nyt kapitel hvor vi udvikler nye armaturer, skabt af genbrugte materialer. Vi samarbejder med landets førende arkitekter, og resultaterne er smukke armaturer, der sætter så få miljøbelastende fodspor som muligt.

Vi arbejder hver dag for at optimere og lære nyt, og derfor er virksomheden altid i fremdrift.

Det synes vi, er sund fornuft.

Læs mere om vores koncept

Ledige stillinger

Der er ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Uopfordrede ansøgninger kan altid sendes til info@fischer-lighting.com

Cookie- og privatlivspolitik

Læs mere

Ledelse

Lars Elmvang

Partner, Strategisk direktør

+45 78 79 72 78
info@fischer-lighting.com

Stig Elmvang

Adm. Direktør

+45 78 79 72 78
info@fischer-lighting.com

Steffen Juncker

Salgsdirektør

+45 20 60 19 67
sju@fischer-lighting.com

Læs mere

Arkitektoniske kvaliteter bevaret i fredet badeanstalt

I en fredet badeanstalt valgte man at opgradere de eksisterende armaturer og fik energioptimeret og fremtidssikret belysning med respekt for stedets arkitektoniske kvaliteter.

Se hele casen

Øget trivsel med automatisk lysstyring

På et plejehjem har vi opgraderet de eksisterende armaturer med LED og intelligent styring, der tilpasser lysniveauet efter mængden af naturligt dagslys. Det har givet markant bedre trivsel for både beboere og personale.

Se hele casen

Bæredygtighed er vejen frem

Vi arbejder konstant på endnu flere og bedre løsninger på belysningsområdet. Vi arbejder efter cirkulære principper og går op i at passe på miljøet undervejs.

Læs mere