En bæredygtig virksomhed med store ambitioner

Fischer Lighting er en bæredygtig virksomhed i rivende udvikling med et unikt cirkulært koncept til LED belysning. Vi mener ikke, at der er nogen grund til at kassere gamle velfungerende lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget der er bedre.

Vores mål er at gøre op med den traditionelle brug-og-smid-væk-kultur, der er udtalt i belysningsbranchen. Hvert år kasseres millioner af velfungerende belysningsarmaturer med forældet elektronik.

At forny er både nemmere, meget bedre for miljøet og billigere end at købe nyt. Derfor producerer vi modulære LED-løsninger, der tager udgangspunkt i eksisterende armaturer, men som tilbyder al den funktionalitet, lyskvalitet og energibesparende teknologi, man forventer af moderne LED.

Vi skaber løsninger med bedre lyskvalitet, lavere energiforbrug og mindre miljøpåvirkning.

Ofte giver en LED-løsning fra Fischer Lighting færre gener i installationsperioden, fordi ombygning af lofter undgås. Vores løsninger kan skilles ad så man undgår at skulle smide hele armaturet ud ved opgradering.

Kort sagt, er vores metode ansvarlig fornyelse, der skaber en lysere fremtid

Læs mere om vores koncept

FN's verdensmål - en del af vores vision

Vi er stolte over at være udvalgt til at deltage i projektet Fra Filantropi til Forretning gennem Dansk Industri. Projektet giver os en unik mulighed for at vise, at det kan være en god forretning at vælge en bæredygtig løsning.

Vi arbejder målrettet med målene i vores hverdag. Vi tror på, at verdensmålene kan fungere som en platform, der gør det nemmere at forklare, hvad vi står for, og hvordan vi bidrager til at nå målene. Derudover vil vi også gerne bruge projektet til at vise, at danske virksomheder kan opnå succes på eksportmarkederne ved at fokusere på verdensmålene.

Læs mere

An Architecture Guide to the UN17 Sustainability Development Goals

Vi bidrager med vores nyeste løsning ‘Fischer Family August’ i den helt nye udgivelse An Architecture Guide to the UN17 Sustainability Development Goals.

‘August’ præsenteres under verdensmål nr. 14 ‘Life below Water’.

Arkitekturguiden til verdensmålene blev udgivet i forbindelse med COP24, og præsenterer kort, hvordan de enkelte mål interagerer med det byggede miljø og giver eksempler på realiserede projekter,der illustrerer arkitekturens bidrag.

Læs hele guiden her

Cookie- og privatlivspolitik

Læs mere

Karriere

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Bestyrelse

Sarah Müllertz Gudiksen

Sarah er arkitekt og partner hos Henning Larsen Architects med ansvar for arbejdet med indretning og design. Tegnestuen er bl.a. kendt for altid at have fokus på lyset i sine projekter. I bestyrelsen vil Sarah hjælpe Fischer Lighting med at se produkterne og markedet i et andet perspektiv.


Gitte Haar

Gitte er ansvarlig partner i Center for Cirkulær Økonomi, hvor hun rådgiver virksomheder og holder foredrag om fremtidens grønne økonomi. I bestyrelsen vil Gitte arbejde med at udnytte det store markedspotentiale, Fischer Lighting har på området for retrofit teknologi.


Karolina Osipowska

Karolina er direktør i innovations-laboratoriet, CORO, der bl.a. udtænker nye forretningsmodeller i samarbejde med virksomheder, vidensinstitutioner og offentlige organisationer. I bestyrelsen bidrager Karolina med sin brede erfaring med innovation og økonomisk udvikling.


Ledelse

Lars Elmvang

Partner, Strategy & Business Development

+45 78 79 72 78
info@fischer-lighting.com

Stig Elmvang

Managing Director

+45 78 79 72 78
info@fischer-lighting.com

Kasper Kläning

Head of Sales & Marketing

+45 26 85 97 37
kkl@fischer-lighting.com

Læs mere

Arkitektoniske kvaliteter bevaret i fredet badeanstalt

I en fredet badeanstalt valgte man at opgradere de eksisterende armaturer og fik energioptimeret og fremtidssikret belysning med respekt for stedets arkitektoniske kvaliteter.

Se hele casen

Øget trivsel med automatisk lysstyring

På et plejehjem har vi opgraderet de eksisterende armaturer med LED og intelligent styring, der tilpasser lysniveauet efter mængden af naturligt dagslys. Det har givet markant bedre trivsel for både beboere og personale.

Se hele casen

Bæredygtighed er vejen frem

Vi arbejder konstant på endnu flere og bedre løsninger på belysningsområdet. Vi arbejder efter cirkulære principper og går op i at passe på miljøet undervejs.

Læs mere