Video: Sådan fungerer vores koncept

Fischer Lighting tilfører dine eksisterende armaturer al den funktionalitet, lyskvalitet og energibesparende teknologi, man forventer af moderne LED. Det er nemmere, bedre for miljøet og ofte billigere end at købe nyt.

Vi arbejder med cirkulært design og bæredygtige materialer – også når vi designer nye lamper. Sammen med arkitektvirksomheden GXN/3XN har vi lanceret en af verdens mest bæredygtige lysløsninger, lavet af genanvendt fiskenet.

Derfor skal du vælge Fischer Lightings koncept

Kvalitet

Certificerede løsninger af højeste kvalitet

Hos Fischer Lighting har vi specialiseret os i at levere certificerede belysningløsninger, der lever op til samtlige kvalitets og sikkerhedskrav. Vores LED-løsninger er alle CE mærkede og vi bruger komponenter fra kvalitetsleverandører, som Philips, så du kan være sikker på levetid, lumenniveau og farvegengivelse. Desuden er du altid sikret garanti på alle løsninger.

Læs mere

Økonomi

Spar penge ved at bruge det I har 

I stedet for at købe nye lamper, kan du energioptimere de eksisterende armaturer med Fischer Lightings LED-løsninger. Du minimerer dine driftsomkostninger og får en fremtidssikret løsning med fokus på energibesparelser og god totaløkonomi.

Læs mere

Design

Bevar det arkitektoniske udtryk 

Fordi Fischer Lighting kan opgradere eksisterende armaturer, er det muligt at bevare en bygnings æstetiske udtryk. I vores skræddersyede løsninger arbejder vi integreret med lyskvalitet, lysdesign, den nyeste teknologi og fornyelse af designet, når dét er behovet.

Læs mere

Komfort og arbejdsmiljø

Skab bedre komfort og arbejdsmiljø 

Med funktioner som Human Centric Lighting udnytter vi den nyeste viden om lys til mere end at energioptimere for at spare penge. Vi bruger LED-løsninger med dynamisk lysstyring til at skabe bedre arbejdsmiljø og livskvalitet, hvor de mulige gevinster langt overstiger de energibesparelser man kan realisere.

Læs mere

Bæredygtighed

Et mere bæredygtigt valg 

Fischer Lightings løsninger bygger på cirkulært design og går imod brug-og-smid-væk-kulturen. Alle dele kan skilles ad og genbruges. Sammen med arkitektvirksomheden GXN/3XN har vi lanceret en af verdens mest bæredygtige lysløsninger af gamle fiskenet med den nyeste LED-teknologi.

Læs mere

Vælg din indgang til Fischer Lighting

img
Arkitekt

Få LED-løsninger, som lever op til kravene for moderne lysdesign, fremhæver arkitekturen og minimerer ressourcespild.

Læs mere
img
Offentlig

Få intelligente LED-løsninger, der fremmer energioptimering, arbejdsmiljø og bæredygtig udvikling.

Læs mere
img
Erhverv /Forening

Få ny, intelligent funktionalitet og færre ombygningsgener. Med fuld garanti og til den rigtige pris.

Læs mere
img
Rådgiver

Få ny funktionalitet i de eksisterende armaturer. Energirigtigt, certificeret og med fuld garanti.

Læs mere