Vores koncept trin for trin

1. Før ombygning

Vi fjerner den gamle elektronik fra armaturet, så det kun er skallen der er tilbage. Vi kan ombygge alle traditionelle downligts, pendler, kassearmaturer og indbyggede armaturer.

Besøg vores videnscenter

2. Ny indsats monteres

Vores patenterede LED-teknologi installeres. Vi kan levere armaturerne med den ønskede lysstyrke og farvetemperatur, med eller uden styring.

Se vores referencer

3. Efter ombygning

Armaturet er nu ombygget til LED og har al den funktionalitet man kan forvente af moderne LED armaturer. Armaturerne er ligeledes fremtidssikret og kan fortsat bruges når ny- og forbedret teknologi kommer på markedet.

Tag kontakt

DERFOR SKAL DU VÆLGE BÆREDYGTIGT LYS

Sundhed og indeklima

Få glæde af lysets sundhedsfremmende egenskaber

Teknologien bag døgnrytmelys er idag blevet så god at vi kan simulere sollyset meget nøjagtigt, og derfor få glæde af sollysets sunde egenskaber – indendørs. Resultaterne af at få installeret døgnrytmelys er meget positive. Det er bl.a. dokumenteret at det skaber bedre trivsel på arbejdspladser, højere koncentration i skoler og mindre medicinforbrug på plejehjem.

Læs mere

Bæredygtighed

Pas på miljøet og få markedets bedste lys 

Ved at genbruge armaturer og ombygge dem med vores patenterede LED-indsatse, kan du spare op til 42% CO2-udledning, og samtidig få markedets bedste lys. Det dokumenterer DTU i en stor analyse af vores løsninger.

Læs mere

Kvalitet

Certificerede løsninger af højeste kvalitet

Hos Fischer Lighting har vi specialiseret os i at levere certificerede belysningløsninger, der lever op til samtlige kvalitets- og sikkerhedskrav. Vores LED-løsninger er alle CE mærkede og vi bruger komponenter fra kvalitetsleverandører, som Philips, så du kan være sikker på levetid, lumenniveau og farvegengivelse. Desuden er du altid sikret garanti på alle løsninger.

Læs mere

Økonomi

Spar penge ved at bruge det I har 

I stedet for at købe nye lamper, kan du energioptimere dine eksisterende armaturer med Fischer Lightings LED-løsninger. Du minimerer dine driftsomkostninger og får en fremtidssikret løsning med fokus på energibesparelser og god totaløkonomi.

Læs mere

Design

Bevar det arkitektoniske udtryk 

Fordi Fischer Lighting kan opgradere eksisterende armaturer, er det muligt at bevare en bygnings æstetiske udtryk. I vores skræddersyede løsninger arbejder vi integreret med lyskvalitet, lysdesign, den nyeste teknologi og fornyelse af designet, når dét er behovet.

Læs mere

Vælg din indgang til Fischer Lighting

img
Se hvilke lamper vi kan ombygge

Vi kan ombygge alle former for traditionelle lysarmaturer, se de mange muligheder her.

Læs mere
img
Hvad er bæredygtig belysning?

Der er både økonomiske og miljømæssige fordele ved at genanvende armaturer frem for at købe nye.

Læs mere
img
Sundhed og indeklima

Få glæde af lysets sundhedsfremmende egenskaber og skab et sundere og bedre indeklima.

Læs mere
img
Gratis energitjek

Vi tager pulsen på dit energiforbrug. Med et gratis energitjek får du overblik over dine potentielle besparelser.

Læs mere