Vores koncept trin for trin

1. Før ombygning

Vi fjerner den gamle elektronik fra armaturet, så det kun er skallen der er tilbage. Vi kan ombygge alle traditionelle downligts, pendler, kassearmaturer og indbyggede armaturer.

Besøg vores videnscenter

2. Ny indsats monteres

Vores patenterede LED-teknologi installeres. Vi kan levere armaturerne med den ønskede lysstyrke og farvetemperatur, med eller uden styring.

Se vores referencer

3. Efter ombygning

Armaturet er nu ombygget til LED og har al den funktionalitet man kan forvente af moderne LED armaturer. Armaturerne er ligeledes fremtidssikret og kan fortsat bruges når ny- og forbedret teknologi kommer på markedet.

Tag kontakt

DERFOR SKAL DU VÆLGE VORES LØSNINGER

Kvalitet

Certificerede løsninger af højeste kvalitet

Hos Fischer Lighting har vi specialiseret os i at levere certificerede belysningløsninger, der lever op til samtlige kvalitets og sikkerhedskrav. Vores LED-løsninger er alle CE mærkede og vi bruger komponenter fra kvalitetsleverandører, som Philips, så du kan være sikker på levetid, lumenniveau og farvegengivelse. Desuden er du altid sikret garanti på alle løsninger.

Læs mere

Økonomi

Spar penge ved at bruge det I har 

I stedet for at købe nye lamper, kan du energioptimere de eksisterende armaturer med Fischer Lightings LED-løsninger. Du minimerer dine driftsomkostninger og får en fremtidssikret løsning med fokus på energibesparelser og god totaløkonomi.

Læs mere

Design

Bevar det arkitektoniske udtryk 

Fordi Fischer Lighting kan opgradere eksisterende armaturer, er det muligt at bevare en bygnings æstetiske udtryk. I vores skræddersyede løsninger arbejder vi integreret med lyskvalitet, lysdesign, den nyeste teknologi og fornyelse af designet, når dét er behovet.

Læs mere

Komfort og arbejdsmiljø

Skab bedre komfort og arbejdsmiljø 

Med funktioner som Human Centric Lighting udnytter vi den nyeste viden om lys til mere end at energioptimere for at spare penge. Vi bruger LED-løsninger med dynamisk lysstyring til at skabe bedre arbejdsmiljø og livskvalitet, hvor de mulige gevinster langt overstiger de energibesparelser man kan realisere.

Læs mere

Bæredygtighed

Et mere bæredygtigt valg 

Fischer Lightings løsninger bygger på cirkulært design og går imod brug-og-smid-væk-kulturen. Alle dele kan skilles ad og genbruges. Sammen med arkitektvirksomheden GXN/3XN har vi lanceret en af verdens mest bæredygtige lysløsninger af gamle fiskenet med den nyeste LED-teknologi.

Læs mere

Vælg din indgang til Fischer Lighting

img
Arkitekt

Få LED-løsninger, som lever op til kravene for moderne lysdesign, fremhæver arkitekturen og minimerer ressourcespild.

Læs mere
img
Offentlig

Få intelligente LED-løsninger, der fremmer energioptimering, arbejdsmiljø og bæredygtig udvikling.

Læs mere
img
Erhverv /Forening

Få ny, intelligent funktionalitet og færre ombygningsgener. Med fuld garanti og til den rigtige pris.

Læs mere
img
Rådgiver

Få ny funktionalitet i de eksisterende armaturer. Energirigtigt, certificeret og med fuld garanti.

Læs mere