En ny cirkulær metode til at redde verden

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning, og vi har implementeret FN’s Verdensmål nr. 3, 7 og 12 i vores daglige drift.

En lysere fremtid

Vi har udviklet en cirkulær forretningsmodel, hvor vi ikke kun genbruger materialet fra eksisterende belysningsarmaturer, men genbruger også armaturer og komponenter fra renoveringer og nedrivninger. At genbruge er bedre for miljøet og normalt enklere og billigere end at købe nyt.

Derfor producerer vi innovative LED løsninger til installation i eksisterende armaturer. Vi tilbyder samtidig al den funktionalitet, kvalitet og energibesparende teknologi, som nye LED armaturer kan tilbyde. I modsætning til de fleste LED armaturer på markedet
er vores armaturer designet for adskillelse, så man kan udskifte elektronik, såsom lysdioder og drivere, uden at man behøver at smide hele armaturet ud.

Mange af vores løsninger er designet i samarbejde med førende arkitekter. Sammen udvikler vi bæredygtige løsninger, der passer til dine ønsker og behov.

Vi arbejder med tre bæredygtige koncepter, ReUse, ReDesign og ReCreate.

Fischer ReUse®

Armaturer fra renoveringer og nedrivninger får nyt liv

Brugte lamper og armaturer i et klassisk design bliver renoveret og opgraderet til LED, så det er så godt som nyt. Armaturerne rengøres, males og opgraderes til LED, og fremstår herefter klar til brug igen.

Læs katalog

Fischer ReDesign®

Gamle armaturer i nyt design 

ReDesign-konceptet genbruger de gamle lysarmaturer, men yderst skabes et helt nyt design. Kernen er den samme, men udseendet er nyt. Dette koncept hædrer originalens historie og dennes designer og udvider historien med nye teknikker og teknologier.

Læs katalog

Fischer ReCreate®

Nyt lysdesign lavet af genanvendelige materialer og cirkulære principper

Nye bæredygtige designløsninger lavet af genanvendelige materialer og designet ved hjælp af cirkulære principper såsom design for adskillelse. Disse produkter udfylder et hul i markedet, hvor tilsvarende produkter ikke findes.

Læs katalog

Fischer ReThinKit®

Den unikke teknologi bag hele vores konceptserie kaldes ReThinKit. Vi har udviklet en række patenterede teknologier, der gør det muligt at opgradere alle former af eksisterende lysarmaturer til LED.

Dette skaber enorme ressource besparelser, der ellers skulle bruges til at producere nye lampehuse. Derudover sikrer ReThinKit-metoden, at LED løsningerne fortsat er cirkulære, da alle dele er designet for adskillelse. Derfor kan løsningerne fortsat opgraderes efterhånden som teknologierne ændres og levetiden udløber. Dette aspekt adskiller Fischer Lighting fra konkurrenter, hvis LED systemer ikke er udskiftelige.

Vi opererer med to forskellige ReThinKit teknologier. Downlight og boards.

Kontakt os

Downlight & Boards

ReThinKit Downlight er et patenteret system til eftermontering af downlights, runde pendler og indbyggede loftslamper. Baseret på en smart justerbar ramme, kan LED indsatsen monteres og justeres til forskellige dimensioner af lampehuse. Dette system danner grundlaget for det prisvindende August belysningssystem udviklet i samarbejde med GXN.

ReThinKit Boards er et næsten uendeligt udvalg af LED boards lavet med fleksible og hurtige fremstillingsprocesser. Disse kan tilpasses til ethvert armatur og giver mulighed for, efter behov, at lave komplekse lysløsninger tilpasset tekniske krav til lysdesign.

kontakt os

Vil du vide mere?

Om os

Hos Fischer Lighting er vi stolte af at være ’first movers’ i en ellers traditionel branche og vi har sat os for at gå forrest, tænke stort og at løse dét, som ingen har prøvet før.

Læs mere om os

Søg inspiration

Vi har ombygget mange forskellige armaturer for vores kunder, og har derfor opbygget en bred erfaring, specielt i ombygning af kundens eksisterende armaturer.

Søg i vores cases her

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os for mere information, priser, leveringsmuligheder mv.

Kontakt os