Vores bidrag til en mere bæredygtig verden

Vi arbejder aktivt med en ansvarlig og bæredygtig tilgang i vores forretning, og vi har implementeret 3 af FN’s Verdensmål i vores daglige drift. Du kan læse mere om vores udvalgte mål her:

Vores fokusmål

Nr. 3  Sundhed og trivsel

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, bl.a. gennem døgnrytmelys. Forskning viser, at man ved at opholde sig i den rette belysning, kan forbedre sit helbred og koncentration markant. Vi kan ombygge eksisterende armaturer til døgnrytmelys, og skabe bedre trivsel på bl.a. plejehjem, skoler og arbejdspladser hvor man opholder sig indendørs mange timer hver dag.

Nr. 7  Bæredygtig energi 

LED belysning er langt mere energieffektivt end traditionel belysning. Med vores patenterede teknologi kan vi genanvende traditionelle lysarmaturer og ombygge dem til moderne LED. Det giver et bedre lys, vi sparer på ressourcerne og mindsker dermed CO2-udledningen.

Nr. 12  Ansvarligt forbrug og produktion 

Vores lamper er designet ud fra cirkulære principper, og vi anvender kun de mest bæredygtige materialer. Vi genanvender så meget af armaturernes eksisterende materialer som muligt, og vi har indgået et samarbejde med en dansk leverandør af plast fra genbrugte fiskenet. Vores design sikrer, at armaturerne kan skilles ad, og at alle dele kan genanvendes. Det medfører mindre ressourceforbrug og i sidste ende mindsker det CO2-udledningen.

August er et lysende eksempel på bæredygtig produktion

Vores nyeste lampe er også vores hidtil mest bæredygtige. Selve armaturet er et genbrugt armatur, som vi har ombygget til LED. Derudover består lampen af en diffuser, der fastholdes af en ring af genbrugt fiskenet.

Læs mere om August

An Architecture Guide to the UN17 Sustainability Development Goals

Vi bidrager med vores nyeste løsning ‘Fischer Family August’ i den helt nye udgivelse An Architecture Guide to the UN17 Sustainability Development Goals.

‘August’ præsenteres under verdensmål nr. 14 ‘Life below Water’.

Arkitekturguiden til verdensmålene blev udgivet i forbindelse med COP24, og præsenterer kort, hvordan de enkelte mål interagerer med det byggede miljø og giver eksempler på realiserede projekter,der illustrerer arkitekturens bidrag.

Læs hele guiden her

Ledelse

Lars Elmvang

Partner, Director of Strategy

+45 78 79 72 78
info@fischer-lighting.com

Stig Elmvang

Adm. Direktør

+45 78 79 72 78
info@fischer-lighting.com

Steffen Juncker

Salgsdirektør

+45 20 60 19 67
sju@fischer-lighting.com

Læs mere

Arkitektoniske kvaliteter bevaret i fredet badeanstalt

I en fredet badeanstalt valgte man at opgradere de eksisterende armaturer og fik energioptimeret og fremtidssikret belysning med respekt for stedets arkitektoniske kvaliteter.

Se hele casen

Øget trivsel med automatisk lysstyring

På et plejehjem har vi opgraderet de eksisterende armaturer med LED og intelligent styring, der tilpasser lysniveauet efter mængden af naturligt dagslys. Det har givet markant bedre trivsel for både beboere og personale.

Se hele casen

Bæredygtighed er vejen frem

Vi arbejder konstant på endnu flere og bedre løsninger på belysningsområdet. Vi arbejder efter cirkulære principper og går op i at passe på miljøet undervejs.

Læs mere