Nyt og bedre lys til oplevelserne i kulturhuset

Da belysningen i det smukke gamle kulturhus Fredensborg Gamle Bio skulle fornys var man ikke i tvivl om, at de gamle designerlamper skulle genbruges. Man ønskede samtidig en løsning, der kunne give den nødvendige fleksibilitet, så lyset kunne tilpasses til kulturhusets mange forskellige typer af arrangementer. Fischer Lighting har leveret en energibesparende løsning der først og fremmest tager højde for det æstetiske udtryk i bygningen så de smukke gamle designerlamper fra Louis Poulsen får den rigtige lyssætning og skaber den rigtige stemning. Samtidig er de blevet opgraderet med den nyeste intelligente styring, så lyset nu kan styres ved hjælp af et simpelt betjeningspanel med forskellige forprogrammerede lysscenarier.

Vil du vide mere?

Dennis Albertsen

Sales Director +45 20 60 19 68 dal@fischer-lighting.com

Løsning

LED opgradering af 28 stk. eksisterende designerlamper fra Louis Poulsen, 15 stk. pendler før 500w – efter 50w. 13 stk. uplight væglamper før 48w – efter 17w

“Fischer Lighting kom med en fornuftig løsning, der efter implementeringen kun er synlig som et andet betjeningspanel. De smukke gamle lamper fik derfor nyt liv og en bedre styring, som brugerne er meget tilfredse med.”

John Heikendorf, Projektleder - Fredensborg Kommune

Vil du vide mere?

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

Læs mere

Find dit armatur

Se i oversigten om vi tilbyder at ombygge den type armatur du leder efter.

Læs mere

Om Fischer Lighting

Fischer Lighting arbejder med cirkulært design og ansvarlig fornyelse. Vi mener ikke, der er nogen grund til at kassere gamle lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget, der er bedre.

Læs mere