Start med et gratis energitjek

Er du i tvivl om hvordan du sikrer dig den korrekte belysning med en god totaløkonomi når du skal opgradere til LED belysning?

Få lavet et gratis energitjek af en af vores energikonsulenter og træf beslutningen derefter.

 

Kontakt os

Minimer dine totale omkostninger

Prisen for LED belysning handler om mere end indkøbsprisen. Typisk er omkostningerne til drift og energi op til fem gange højere end selve prisen for installationen. Derfor skal investeringen ses over hele levetiden. Vi har stort fokus arbejdsmiljø, da det kan være dyrt at have ensidigt fokus på energibesparelser. Det er nemt at skabe større energibesparelser ved at gøre arbejdsmiljøet dårligere. Men det gavner ikke dine ansattes trivsel og produktivitet.

Med Fischer Lightings løsninger opnår du alle de samme energimæssige fordele som de bedste og mest energirigtige nye armaturer. Ved at tilpasse løsningen til lige netop jeres bygning kan vi endda oftest opnå endnu større energibesparelser, og så sørger vi samtidig for at vi forbedre jeres arbejdsmiljø.

Den store forskel i forhold til traditionel udskiftning af armaturer til LED er at du ikke skal bortskaffe dine eksisterende armaturer og samtidig kan få intelligent styring. Hermed undgår du dyre loftrenovationer, der typisk følger med opsætningen af nye LED lamper. Derudover sørger Fischer Lighting for at dine armaturer fremtidssikres.

Hvad er cirkulær økonomi?

  • Cirkulær økonomi er en måde at tænke produktion og forbrug på, som er miljømæssigt og kommercielt bæredygtigt.
  • Cirkulær økonomi holder ressourcerne i kredsløb ved at anvende plasten igen og igen.
  • Cirkulær økonomi er medvirkende til besparelser både på CO2 og råstofressourcerne, fordi ressourcerne genbruges eller genanvendes.

Cases

Energioptimering uden kompromiser

Vejle Kommunes eksterne rådgiver fik til opgave at finde en lysløsning, hvor man ikke gik på kompromis med arbejdsmiljøet og minimerede den fremtidige vedligeholdelse.

Læs hele casen

Ny belysning giver bedre arbejdsbetingelser

På Ceres Centret i Horsens har de ansatte fået et bedre arbejdsmiljø efter en optimering af lyset. De eksisterende lysarmaturer blev genbrugt og ombygget med den nyeste LED teknologi.

Læs hele casen

Dokumenterede energibesparelser i stort DEAS projekt

2200 lysarmaturer i den DEAS administrerede boligforening, Dalgas Have er blevet opgraderet. Som ekstra dokumentation for besparelserne blev der foretaget eftermålinger af forbruget.

Læs hele casen