Kvalitet og holdbarhed

Der er meget stor forskel på kvaliteten af LED belysning. Hos Fischer Lighting går vi højt op i, at levere løsninger af højeste kvalitet.

Derfor benytter vi kvalitetskomponenter fra kendte leverandører som Philips. For at kunne dokumentere den bedste kvalitet og levetid har vi fået testet vores produkters levetid, EMC, brandsikkerhed, lysudsendelse, mv. hos DELTA og DTU.

CE mærket og sikkerhedstestet

Ved ombygning af et belysningsarmatur, er producenten af det originale armatur ikke længere ansvarlig for produktets sikkerhed. Dette påhviler nu i stedet installatøren og/eller leverandøren af LED belysningen, hvilket er bygningsejeren sikkerhed.

Fischer Lighting fjerner alt elektronik fra de eksisterende armaturer og indsætter i stedet en LED indsats, som kan betragtes som et nyt armatur. Da vi ikke markedsfører et ombygget armatur, men alene LED indsatsene, overholder løsningerne alle gældende lovkrav og er i overensstemmelse med sikkerhedsstyrelsens anvisninger.

Garanti

Både økonomisk og miljømæssigt er det vigtigt at sikre en så lang levetid for løsningen som muligt. Den største udfordring for LED belysning er varme, som forkorter levetiden for både dioder og drivere. Fischer Lighting arbejder udelukkende med kvalitetsdrivere med lang garanti og vores løsninger er designet til høj at give stor varmeafledning.

Standarder og garanti

Vores løsninger er testet i henhold til de internationale standarder IESNA LM-80-08 for lumenniveau og farvegengivelse. Løsningerne lever endvidere op til EMC direktivet EN 55015:2013+A1, EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, EN61547:2009, samt gældende branddirektiver EN 60598-1:2015, EN62031:2008.

Vi giver 5 års garanti på alle vores LED løsninger.

Kontakt os

Mere information

Vores koncept

Hos Fischer Lighting producerer vi effektive LED-løsninger til eksisterende armaturer ud fra ønsket om at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen.

Læs mere

Case: Designerlamper med nyt lys i kulturhuset

I kulturhuset, Fredensborg Gamle Bio, opgradererede Fischer Lighting de smukke designerlamper fra Louis Poulsen med en energibesparende LED-løsning med intelligent styring, så belysningen kan tilpasses forskellige typer arrangementer.

Se hele casen

Find dit armatur

Se i oversigten om vi tilbyder at ombygge den type armatur du leder efter.

Læs mere