Apollon - skrotlamper bliver til nye akustikpendler

Mange virksomheder har et ønske om mere luft og højt til loftet. Derfor får de fjernet deres systemlofter, hvilket betyder, at tusindvis af de klassiske systemlamper, fx 60×60-armaturerne, ender i skrot, selvom de ikke fejler noget.

Men sådan behøver det heldigvis ikke at være, hvis vi tænker innovativt. Det har vi gjort sammen med Velliv, DEAS A/S og a:gain. Med dette innovative samarbejde har vi formået at skabe en ny lampe af eksisterende affald, som samtidig har bidraget til et bedre indeklima og et flot udtryk. For hver lampe, vi genbruger og forvandler til Apollon, spares cirka 4 kilo stål.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Apollon eller vores andre bæredygtige lamper, så kontakt os endelig. Vi hører også gerne fra dig, hvis du ligger inde med gamle lamper og armaturer, der er for gode til at smide ud.

Kontakt os

Cirkulært akustik materiale af genanvendte plastflasker

Én af udfordringerne ved de åbne lofter er at sikre god akustik – derfor har vi beklædt lamperne med genanvendt akustik materiale fra a:gain.

Akustik filten produceres af brugte plastflasker, indsamlet i Europa. Det består af 75% genanvendt PET, og der er intet affald i produktionen, da alle overskær bliver genanvendt og ført tilbage i produktionen.

Læs mere

Velliv - Lyngby Hovedgade 94, st. th.

Da Velliv i forbindelse med et større projekt stod tilbage med flere hundrede systemlamper, valgte de at sende dem til os i Fischer Lighting. Herfra har vi redesignet, opgraderet med nyeste LED-teknologi og ikke mindst transformeret dem fra systemlamper til pendler, så de fremover kan hænge ned fra åbne lofter.

Vi har til Velliv leveret lamperne Apollon og Venus. Ved genbruge frem for at købe nyt har Velliv sikret en besparelse på 1,97 tons co2 og 40.150 liter vand. Og for hver systemlampe, genbrugt i projektet, er der sparet ca. 4 kg. stål.

Læs mere

Vil du vide mere?

Koncept

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Om os

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Download materiale

Her finder du vores online brochure materiale. Der er også mulighed for download.

Læs brochure