Venus - Bryder med traditionerne

Venus er et modsvar til det populære 60×60 indbygningspanel, der oprindeligt var designet til akustisklofter. Ved at genbruge de gamle 60×60 armaturkasser kan man spare helt op til 7,5 kg stål per enhed. Dybden i armaturkasserne varierer fra 50-127 mm afhængigt af det originale design. Udseende og lys vil dog altid være det samme.

For at bryde med den ellers så firkantede monotoni, har man valgt at konvertere det klassiske firkantede gitter til et rundt, der giver en jævn belysningsflade. Armaturet er specielt velegnet til kontormiljøer på arbejdspladser.

Solar Impulse Foundation har udråbt Venus til en af verdens 1000 mest bæredygtige løsninger.

Kontakt os

Materialepas - DCMP rapport

Materialepas (DCMP – Digital Construction Material Passport) deklarerer bl.a. vigtige informationer om indholdsstoffer, kemi anvendt i produktionen og ikke mindst vigtig viden om produktets evne til at indgå i det bæredygtige eller cirkulære byggeri og i fremtidige ressourcestrømme.

Dette midlertidige dokument er ikke en officiel DCMP-rapport, men bygger på udfyldelsen af et DCMP på Venus armaturet af Fischer Lighting i DCMP Editor.

 

Læs DCMP rapport

Læs i vores produktkatalog

På side 62-63 finder du information om Venus. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer samt info om produktion og drift.

Det er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

 

Læs katalog

Greenhouse – kontorhotel i Roskilde

GreenHouse vælger bæredygtig belysning – og reducerer plast i verdenshavene!

Kontorhotellet GreenHouse i Roskilde er ikke som alle andre. Her har man skabt et unikt miljø, hvor mennesker har lyst til at opholde og udvikle sig, mens man samtidig viser vejen for en grønnere verden. Med assistance fra Paustian2Gether er der arbejdet med akustik, lysindfald og design, og der er tænkt bæredygtighed ind i alle løsninger og materialevalg.

Det er en kompromisløshed, vi er vilde med hos Fischer Lighting.

Derfor ser vi det også som det perfekte match, at flere af vores bæredygtige belysningsløsninger har fundet vej til GreenHouse. Fra vores nye katalog har GreenHouse bl.a. valgt vores loftslampe August, designet af 3XN/GXN og lavet af gamle lysamarturer og opslidte fiskenet – samt vores spot/pendel UpMag, som er designet af Schmidt Hammer Lassen Architects og hører til blandt de bedste eksempler på vores ReDesign-koncept.

Vi er super stolte over vores bidrag. Men bedøm selv på billederne og gør dig den tjeneste at svinge forbi GreenHouse i Roskilde.

Læs mere

Rønnebærhus - Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune har fået en ny energispareplan, og i den forbindelse søgte de en ny belysningsløsning til aktivitetscentret Rønnebærhus. De gamle armaturer brugte for meget strøm og gav et dårligt lys. Valget af løsning faldt på Fischer Lightings koncept ReDesign, som indebærer at gamle lysarmaturer indsamlet fra nedrivningsprojekter bliver genanvendt og opgraderet til LED og får et nyt visuelt udtryk.

De gamle armaturer kom i dette tilfælde fra renoveringsprojekter hos NCC og et stort dansk medicinalfirma. Armaturerne blev renoveret og opgraderet af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, og løsningen er dermed med til at skabe arbejdspladser.

Læs mere

Vil du vide mere?

Koncept

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Om os

Hos Fischer Lighting er vi stolte af at være ’first movers’ i en ellers traditionel branche og vi har sat os for at gå forrest, tænke stort og at løse dét, som ingen har prøvet før.

Læs mere

Læs om vores koncept

Her finder du vores online brochure materiale. Der er også mulighed for download.

Læs mere