Få glæde af lysets sunde egenskaber

Der er stor forskel på hvor meget, og hvilken type af lys vi har brug for gennem livet. Forskning viser, at der på plejecentre og hospitaler kan opnås store helbredsmæssige effekter ved at installere døgnrytmelys. Fischer Lighting har specialiseret sig i at kunne udnytte den nyeste forskning og teknologi på området. Vi kan derfor opgradere jeres eksisterende lamper med ny LED-elektronik, der gør at I får glæde af alle de helbredsmæssige fordele ved døgnrytmelys.

Fischer Lighting PLEJE

Gennem livet øges behovet for lys. En person på 60 år har brug for op til 15 gange så meget lys som en 15- årig.
Dertil er der mange ældre, som opholder sig mindre udendørs, og det betyder, at de ikke får nok naturligt dagslys, og det kan have store negative effekter på døgnrytme, søvn og trivsel.

Forskning viser, at installationer med døgnrytmelys, der simulerer solens naturlige styrke og rytme, har en positiv effekt på helbredet, både for patienter og personale.
Fischer Lighting har i samarbejde med nogle af landets førende forskere, specialiseret sig i at lave døgnrytmelys specifikt til sundheds- og plejesektoren.

Læs mere

Døgnrytmelys på hospitaler og plejehjem har dokumenteret positiv effekt

Vi har mange års erfaring med projekter til f.eks. plejehjem, psykiatriske hospitaler og ældreboliger. Vi installerer vores løsninger i bygningen mens de er i drift, med et minimum af gener for medarbejdere og patienter. Læs mere her eller kontakt os for yderligere information.

Download materiale her

Cases

Øresundshjemmet

Bedre lysniveau med automatisk styring giver øget trivsel.

Læs mere

Glostrup psykiatrisk center

Ombygning med 70 % besparelse.

Læs mere

Køge sygehus

"Smertefri" installation af sygehusbelysning

Læs mere