Giv bøgerne det lys de fortjener og få en fleksibel og bæredygtig reolbelysning i flot og moderne design. Zeus er designet specielt som hyldebelysning til bogreoler på biblioteker og er udviklet i samarbejde med Hillerød Bibliotek.

  • Indbygget intelligent lysstyring
  • Vinklen kan justeres efter behov
  • Justerbar med op til 7 cm fra reol

Zeus kan dog også bruges andre steder f.eks. på badeværelser over spejle. Armaturet indtager en sjælden position på markedet, da det er designet for adskillelse og dermed gør op med de mange nye armaturer, der er designet til at smides ud, når lyskilden ikke virker mere.

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

På side 64-65 finder du information om Zeus. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer samt info om produktion og drift.

Kataloget er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

Læs katalog

Brochure - Bæredygtig belysning designet til biblioteker

Biblioteket som kulturinstitution står overfor en stor udfordring med at rumme tidens tendenser og medievaner. Udlånstallene falder, men samtidig ses en stigning i fysiske besøg, samt en stigning i aktiviteter og kulturelle arrangementer. Alt sammen med det formål at fastholde brugere, men også for at lokke nye til.

Den nye brug af biblioteksfaciliteterne stiller også nye krav til belysningen. Den skal være fleksibel, energibesparende og let at betjene, men det er langt fra tilfældet på mange af landets biblioteker. Armaturerne er udtjente og udseenet passer ikke længere ind, der er mangel på fleksibilitet, eller tiden er løbet fra lyskilderne og energiregningen er for høj.

Læs brochure

Vil du vide mere?

Koncept

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Om os

Hos Fischer Lighting er vi stolte af at være ’first movers’ i en ellers traditionel branche og vi har sat os for at gå forrest, tænke stort og at løse dét, som ingen har prøvet før.

Læs mere

Download materiale

Her finder du vores online brochure materiale. Der er også mulighed for download.

Læs mere