Niche belysning

Giv bøgerne det lys de fortjener. Med dette armatur får du en fleksibel og bæredygtig reolbelysning i flot og moderne design. Designet i samarbejde med Hillerød bibliotek.

  • Indbygget intelligent lysstyring
  • Vinklen kan justeres efter behov
  • Justerbar med op til 7 cm fra reol

Zeus er designet specielt som hyldebelysning til bogreoler på biblioteker, men kan også bruges på badeværelser over spejle og til loftsbelysning. Det indtager en sjælden position på markedet, da det er designet for adskillelse og dermed gør op med de mange nye armaturer, der er designet til at smides ud, når lyskilden ikke virker mere.

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

På side 58-59 finder du information om Zeus. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer.

Det er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

Læs katalog

Læs om bæredygtig biblioteksbelysning

Vi har udviklet en serie af lysløsninger til biblioteker, der giver både litteraturen, brugerne og personalet den bedst mulige belysning.

Vores løsninger sikrer, at i er garanteret en stor energibesparelse, fremtidssikret belysning og en ren samvittighed. Alle vores løsninger er produceret efter cirkulære principper og er designet for adskillelse, så når ny og bedre teknologi kommer på markedet, kan man udskifte til dette uden at skulle investere i et helt nye armaturer.

Læs brochure

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os for mere information, priser, leveringsmuligheder mv.

Kontakt os

Læs casen fra Hillerød Bibliotek

Hillerød Bibliotek har fået opgraderet deres reolbelysning til specialdesignede reolarmaturer, og fik i alt 1000 traditionelle downlights, kassearmaturer og 60×60 armaturer opgraderet med nye LED indsatse.

Læs casen

Vores koncept

I vores cirkulære tilgang til belysning ombygger vi eksisterende lysarmaturer og eller tilbyder nye bæredygtige armaturer, indsamlet fra nedrivninger og totalrenover. Vi opgraderer armaturerne og udstyrer dem med nye udskiftelige LED komponenter.

Læs mere