Højfunktionelt håndværk

Før kun en loftslampe – men nu omdannet til en multifunktionel pendel/spot på en og samme tid.

Ved at tilføre nye elementer, der beskytter mod blænding, har designeren Schmidt Hammer Lassen udnyttet lysets tekniske funktioner og bragt spotlampen ind i en ny æra ved også at tilføre den oprindelige lampe en helt ny pendel funktion.

Dette gør UpMag velegnet til steder, hvor retningsbestemt spotlys er en fordel. Det kan være gallerier, kontorer, foyerer samt hoteller, restaurationer, cafeer og industrielle bygninger.

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

På side 50-51 finder du information om UpMag. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer.

Det er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

Læs katalog

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os for mere information, priser, leveringsmuligheder mv.

Kontakt os

Søg inspiration

Vi har ombygget mange forskellige armaturer for vores kunder, og har derfor opbygget en bred erfaring, specielt i ombygning af eksisterende armaturer.

Se vores cases her

Vores koncept

I vores cirkulære tilgang til belysning ombygger vi eksisterende lysarmaturer og eller tilbyder nye bæredygtige armaturer, indsamlet fra nedrivninger og totalrenover. Vi opgraderer armaturerne og udstyrer dem med nye udskiftelige LED komponenter.

Læs mere