Højfunktionelt håndværk

Udviklet i samarbejde med Smith Hammer Lassen , som har udnyttet lysets tekniske funktioner og bragt lampen ind i en ny æra ved at tilføre den gamle lampe en helt ny multifunktionel pendel funktion. Lampens ballast leveres som standard med upcyclet marmor, men kan også redesignes med andre materialer. Dette gør UpMag velegnet til steder, hvor retningsbestemt spotlys er en fordel. Det kan være gallerier, kontorer og
foyerer samt hoteller, restaurationer, cafeer og industrielle bygninger.

 

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

På side 56-57 finder du information om UpMag. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer samt info om produktion og drift.

Det er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

Læs katalog

Greenhouse - Kontorhotel i Roskilde

GreenHouse vælger bæredygtig belysning – og reducerer plast i verdenshavene!

Kontorhotellet GreenHouse i Roskilde er ikke som alle andre. Her har man skabt et unikt miljø, hvor mennesker har lyst til at opholde og udvikle sig, mens man samtidig viser vejen for en grønnere verden. Med assistance fra Paustian2Gether er der arbejdet med akustik, lysindfald og design, og der er tænkt bæredygtighed ind i alle løsninger og materialevalg.

Det er en kompromisløshed, vi er vilde med hos Fischer Lighting.

Derfor ser vi det også som det perfekte match, at flere af vores bæredygtige belysningsløsninger har fundet vej til GreenHouse. Fra vores nye katalog har GreenHouse bl.a. valgt vores loftslampe August, designet af 3XN/GXN og lavet af gamle lysamarturer og opslidte fiskenet – samt vores spot/pendel UpMag, som er designet af Schmidt Hammer Lassen Architects og hører til blandt de bedste eksempler på vores ReDesign-koncept.

Vi er super stolte over vores bidrag. Men bedøm selv på billederne og gør dig den tjeneste at svinge forbi GreenHouse i Roskilde.

Læs mere

Bæredygtigt samarbejde med Novo Nordisk

Novo Nordisk Innovation Lab åbnede tilbage i 2021. Med dette innovationscenter viser Novo Norsisk vejen for noget af det ypperste, man kan opnå, når man tænker genbrug og cirkulære produktionsprincipper ind alle design- og indretningsløsninger.

Du kan bl.a. opleve innovative, upcyclede løsninger såsom akustikvægge lavet af gammelt Novo Nordisk-tøj og gulvfliser udviklet af virksomhedens plastrester. Samtidig er vi i Fischer Lighting utroligt stolte over, at vores upcyclede og bæredygtige lamper, GAIA og UpMag, har fundet vej til innovationscenteret.

Og vi synes da også selv, at både GAIA og UpMag passer helt perfekt ind som vejvisere for den bæredygtige produktion og grønne omstilling.

Vores akustikforbedrende lampe, GAIA, er udviklet i samarbejde med @3XN/GXN og består af minimum 75 procent genbrugt PET fra plastflasker, mens vi med UpMag, som er udviklet i samarbejde med Schmidt Hammer Lassen, genanvender udtjente lysarmaturer til at skabe et nyt, spændende design.

Se selv hvordan GAIA og UpMag tager sig ud blandt de mange andre unikke, bæredygtige og kreative design- og indretningsløsninger i det nye Innovation Lab – som forhåbentligt vil tjene som et godt eksempel for mange andre, ansvarlige virksomheder.

I dag har vi flere projekter i pipeline med Novo Nordisk og vi er rigtig glade for samarbejdet.

Læs mere

UpMag på verdensberømt designfestival i Milano

I 2021 har vores UpMag været med på den verdensberømte designfestival, Salone del Mobile i Milano, der i 2021 havde særligt fokus på cirkulær økonomi, upcycling og grøn omstilling.

Dansk Arkitektur Center, Den Danske Ambassade i Rom og Creative Denmark var gået sammen om et dansk fremstød med en pavillon fyldt med innovative, bæredygtige og spændende danske designløsninger. Lendager stod på genial vis for selve pavillonen, som var lavet af stole, der efterfølgende kunne genbruges, og i Fischer Lighting havde vi med 80 stk. af vores UpMags fået æren af at stå for belysningen i pavilionen.

I Fischer Lighting er vi selvfølgelig glade for at have været repræsenteret på festivalen, da det samtidig som et helt afgørende skridt er en ære, at en så stor en international designfestival vælger at fokusere på bæredygtighed og upcycling. For netop når man kobler design og bæredygtighed, øger det chancerne for, at flere vil vælge de grønne og bæredygtige produkter i fremtiden. Og det har verden brug for!

Vores UpMag er udviklet i samarbejde med Schmidt Hammer Lassen og er et unikt redesign af udtjente, men ellers velfungerende designlamper i sin tid tegnet af Vilhelm Wohlert for Louis Poulsen. Lampen er multifunktionel og kan bl.a. skabe et behageligt retningsbestemt lys.

 

Læs mere

The Fat Greek slår dørene op for ny restaurant i Carlsberg Byen

The Fat Greek  viser vejen for det bæredygtige byggeri.

Det populære streetfood-koncept, The Fat Greek, er kendt for sine autentiske, traditionsbundne og ikke mindst smagfulde gyros, som leder tankerne mod den græske sol og varme.

Men faktisk er The Fat Greek meget mere end smagsoplevelser i topklasse. Det er deres nye restaurant på Tapperitorvet i Carlsberg Byen endnu et godt eksempel på.

For at værne om konceptets autentiske fortælling og passe på miljøet har The Fat Greek nemlig valgt at indrette deres nye restaurant primært med genbrugte og genanvendte materialer.

Alt interiør er stort set fremstillet af genbrugsmaterialer fra Jensen Genbrug, herunder gamle fyldningsdøre, gulvbrædder og lister, som bl.a. er lavet om til bænke og vægbeklædning.

Samtidig har The Fat Greek valgt vores bæredygtige, designede og trivselsskabende belysningsløsninger. Om valget af belysning fra Fischer Lighting siger The Fat Greeks Co-founder og Head of Design/CTO Søren Peter Kristensen:

”Fischer Lighting har skabt et unikt udbud af spændende, bæredygtige og ressourcebesparende designerlamper, som samtidig bidrager rigtig godt til den autentiske fortælling og behagelige atmosfære, vi ønsker at skabe i vores restauranter.”

I den nye restaurant i Carlsberg Byen kan du bl.a. opleve vores Judd og Light of Fashion, som er et spændende redesign af skrottet butiksbelysning, vores prisvindende GAIA, som er udviklet i samarbejde med 3XN/GXN og består af minimum 75 procent genbrugt PET fra plastflasker, vores UpMag, som er tegnet af SHL – Schmidt Hammer Lassen Architects og er et unikt redesign af udtjente designerlamper – samt vores Helios væglampe, skabt af genbrugt metalskrot fra facadeplader, som Søren Peter Kristensen i øvrigt er designeren bag og som her i 2023 lanceres i samarbejde med Fischer Lighting.

Læs mere

Vil du vide mere?

Koncept

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Om os

Hos Fischer Lighting er vi stolte af at være ’first movers’ i en ellers traditionel branche og vi har sat os for at gå forrest, tænke stort og at løse dét, som ingen har prøvet før.

Læs mere

Download materiale

Her finder du vores online brochure materiale. Der er også mulighed for download.

Læs mere