Alsidig & karakteristisk

Dette lysarmatur har siddet på et lærerseminarium, der nu er blevet revet ned.Det er blevet sat i stand og fremstår i et nyt industrielt look. Det er unikt af sin art, da det kan vinkles, så det kan anvendes til at skabe en wall washer effekt.

Armaturet kan erstatte en række armaturer i et lokale og dets karakteristiske form skaber en høj æstetisk værdi. Standardgitteret er blevet udskiftet med en special designet optisk akryl diffuser, der giver fuld kontrol over lyset. I den nye udgave spredes lyset bedre, og der kommer mere lys ud af armaturet. Velegnet til lavloftede lokaler.

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

På side 38-39 finder du information om Trifillet. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer samt info om produktion og drift.

Det er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

Læs katalog

Vil du vide mere?

Koncept

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Om os

Vi har ombygget mange forskellige armaturer for vores kunder, og har derfor opbygget en bred erfaring, specielt i ombygning af eksisterende armaturer.

Læs mere

Download materiale

Her finder du vores online brochure materiale. Der er også mulighed for download.

Læs mere