Universel & Fleksibel

Dette armatur består af et minimum af materiale og har til formål at levere lineær belysning af høj kvalitet. Fås i en udgave, hvor farvetemperaturen kan reguleres. Et lavprofil indbygningsarmatur er et populært valg blandt indretningsarkitekter, da det er designet for adskillelse og er fleksibelt at have med at gøre, også i fremtidige indretninger. Armaturet har dermed lang levetid og mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

På side 28-29 finder du information om Thor. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer samt info om produktion og drift.

Det er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

Læs katalog

Vil du vide mere?

Koncept

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Om os

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning

Læs mere

Download materiale

Her finder du vores online brochure materiale. Der er også mulighed for download.

Læs mere