Universel & fleksibel

Dette armatur bruger et minimum af materiale med det formål at levere lineær belysning af høj kvalitet. Farvetemperaturen kan samtidig reguleres.

Et lavprofil indbygningsarmatur er et populært valg blandt indretningsarkitekter, da det er designet for adskillelse og er fleksibelt at have med at gøre, også i fremtidige indretninger. Armaturet har dermed en lang livscyklus og kan anvendes i forskellige konstellationer.

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

På side 26-27 finder du information om Thor. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer.

Det er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

Læs katalog

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os for mere information, priser, leveringsmuligheder mv.

Kontakt os

Søg inspiration

Vi har ombygget mange forskellige armaturer for vores kunder, og har derfor opbygget en bred erfaring, specielt i ombygning af eksisterende armaturer.

Søg i vores cases her

Læs om vores koncept

I vores cirkulære tilgang til belysning ombygger vi eksisterende lysarmaturer og eller tilbyder nye bæredygtige armaturer, indsamlet fra nedrivninger og totalrenover. Vi opgraderer armaturerne og udstyrer dem med nye udskiftelige LED komponenter.

Læs mere