Klassisk og elementær

Denne designklassiker, oprindeligt produceret af Focus Lighting, er stadig i produktion den dag i dag og har mange anvendelsesmuligheder, både indendørs og udendørs. Dens elementære enkelhed og karakteristiske form gør den velegnet til mange arkitektoniske omgivelser, fra historisk til ultra moderne. Denne lampe er perfekt til at hænge på væggen og til situationer, hvor indirekte reflekteret lys foretrækkes. Belysning til caféer, gange, badeværelser og udvendige vægge og indgangspartier har alle fordel af denne form for armatur. Til udendørs brug kan man tilvælge ekstra IP-niveauer.

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

På side 20-21 finder du information om Quarto. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer.

Det er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

Læs katalog

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os for mere information, priser, leveringsmuligheder mv.

Kontakt os

Læs casen fra Dalgas Have

Boligforening får ombygget deres designerlamper til LED. Dalgas Have har gennemgået en større energirenovering, og har benyttet muligheden for at bibeholde deres eksisterende lysarmaturer, som har en vigtig plads i det samlede arkitektoniske udtryk.

Læs casen

Vores koncept

I vores cirkulære tilgang til belysning ombygger vi eksisterende lysarmaturer og eller tilbyder nye bæredygtige armaturer, indsamlet fra nedrivninger og totalrenover. Vi opgraderer armaturerne og udstyrer dem med nye udskiftelige LED komponenter.

Læs mere