Elegant vintage stil

Dette lysarmatur er et klassisk design fra producenten Fog & Mørup.

Armaturet er alsidigt og æstetisk og velegnet som en dekorativ pendel i mange sammenhænge, i såvel historiske som moderne indretninger.

Glaskuplen reducerer blænding og fordeler lyset jævnt, hvilket gør pendlen velegnet i små såvel store lokaler, hvor man har brug for et æstetisk og glødende udtryk.

Armaturet kan udstyres med døgnrytmelys, hvilket gør det muligt at oplyse lampen i alt fra varme orange farver til kolde blå nuancer.

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

I vores produktkatalog finder du mere information om Out of the Fog. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer.

Det er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

Læs katalog

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os for mere information, priser, leveringsmuligheder mv.

Kontakt os

Læs casen fra Greve Bibliotek

I forbindelse med et redesign af bibliotektets magasin har Greve Bibliotek installeret en bæredygtig ReUse løsning fra Fischer Lighting, med en fleksibel lysstyring tilpasset den nye indretning.

Læs casen

Vores koncept

I vores cirkulære tilgang til belysning ombygger vi eksisterende lysarmaturer og eller tilbyder nye bæredygtige armaturer, indsamlet fra nedrivninger og totalrenover. Vi opgraderer armaturerne og udstyrer dem med nye udskiftelige LED komponenter.

Læs mere