Gentænkt kultur

Dette lysarmatur er høstet fra Naturhistorisk Museum i København og forbedret med et nyt æstetisk udtryk. Det er opdateret som nedhængt armatur med en transparant diffuser, der med et forvandler et standard armatur til et helt nyt. I den nye udgave spredes lyset bedre og man undgår blænding.

Kontakt os

Affald fra Naturhistorisk Museum bliver til spændende belysning i Holstebro

Da Naturhistorisk Museum i 2019 skulle nedrives blev flere hundrede udtjente men ellers velfungerende lysarmaturer til overs. I stedet for skrotvejen fik Fischer Lighting tilgang til de gamle armaturer gennem nedrivningsvirksomheden Tscherning, så vi kunne redesigne og gøre dem klar til et nyt og spændende liv.

Det har rigtig mange af dem efterfølgende fået, og nu finder de omdannede lamper også vej til Bropas i Holstebro, hvor de sammen med andre bæredygtige belysningsløsninger fra vores katalog kommer til at pryde indretningen – helt i tråd med stedets DNA.

BroPas skal nemlig fremover være fællesskab for innovative iværksættere, som arbejder cirkulært og har fokus på en fremtid uden affald.

Om valget af Fischer Lighting som leverandør siger Jonas Bendtsen Gol, projektleder hos BroPas:

”I Fischer Lightings katalog fandt vi belysningsløsninger, som passer perfekt ind i vores miljø og fortælling. Det er gamle kvalitetsarmaturer fra historiske bygninger, såsom Naturhistorisk Museum, som i stedet for at blive smidt ud nu er omdannet til nye flotte lamper, hvilket både sparer masser af ressourcer, giver os et rigtig godt eksempel på cirkulær økonomi i praksis, og ikke mindst giver designudtrykket også det helt rigtige look til vores lokation.”

Læs mere

Læs i vores produktkatalog

Du kan læse mere om vores omdannede lamper fra Naturhistorisk Museum i vores produktkatalog på side 40-41, hvor de har fået titlen ”Natural History”.

 

Læs katalog

Vil du vide mere?

Koncept

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Om os

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Download materiale

Her finder du vores online brochure materiale. Der er også mulighed for download.

Læs mere