Mento - klassisk & elementær

Genbrugte lamper fra A.P. Moller – Maersk, som vi har modtaget via Jensen Genbrug og opgraderet med ny bæredygtig LED-lyskilde klar til nyt liv.

Det kan enten monteres nedhængt eller påbygget og ombygget med den nyeste LED teknologi. Armaturet kan leveres råt eller i original hvid. Passer
perfekt ind til mødelokaler, receptioner og event steder.

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

På side 24-25 finder du information om Mento. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer samt info om produktion og drift.

Kataloget er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

Læs katalog

Fra Mærsk til Mols

Hos Syddjurs Kommune var man for nyligt på udkig efter ny belysning til Tandlægeklinikken ved Rønde skole på Mols.

Rejsen fra Mærsk til Mols lyder måske lang, men at en del af de opgraderede ”Mærsk-lamper” netop havnede hos Syddjurs Kommune er faktisk ingen tilfældighed. Her vægter man nemlig genbrug og bæredygtighed højt, for som man tænker hos Syddjurs Kommune, kan miljøhensyn og god forretning sagtens gå hånd i hånd.

Om valget af de genbrugte “Mærsk-lamper” siger energikonsulent hos Syddjurs Kommune, Jens Jørgen Nøhr Nielsen:

”Der er flere grunde til, at vi valgte en løsning med bæredygtige, genbrugte lamper via Fischer Lighting. Vi har fået en skræddersyet og driftsoptimerende løsning, som dækker vores konkrete belysningsbehov, som har et lavere ressourceforbrug igennem lyskildens levetid, og samtidig gør vi en forskel for miljøet.”

Udover den miljømæssige og økonomiske bæredygtighed har ”Mærsk-lampernes” vej til Mols også bidraget til øget social bæredygtighed. For efter Fischer Lighting modtog de brugte lamper fra Mærsk, er de sendt til vores samarbejdspartner i Odense, hvor mennesker, som befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet, har været med til at sørge for opgraderingen.

Læs mere

Vil du vide mere?

Koncept

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Om os

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Læs om vores koncept

Her finder du vores online brochure materiale. Der er også mulighed for download.

Læs mere