Undervurderet og ikonisk

Dette lysarmaturer sad oprindeligt i lofterne i en kendt dagligvarekæde. men er i dag forvandlet til en ny potentiel klassiker.

Armaturet kan monteres som påbygget lys og lyse direkte ned eller ind mod væggen, så det skaber en wall washer effekt. Kan også monteres som nedhængt armatur.

Formen passer til det moderne, industrielle og minimalistiske udtryk, som ofte bruges i arkitektoniske sammenhænge. Proportionerne og dimensionerne gør
armaturet til et ikonisk, men diskret objekt i rummet.

Judd findes også med den originale hvide farve i en basisversion.

Kontakt os

Judd – Birkerød Idrætscenter

Birkerød Idrætscenter i Rudersdal Kommune stod man for nyligt overfor en konkret udfordring. Belysningen i idrætcenterets multihal opfyldte ikke kravene til at huse internationale Europa Cup-kampe i Volleyball, ligesom den eksisterende belysning brugte for meget strøm.

I stedet for at købe nyt faldt valget på 73 af Fischer Lightings bæredygtige loftslamper med titlen ”Judd Sport”, som er et spændende og unikt redesign af gamle, kasserede armaturer, der oprindeligt hang i butikkerne i Netto.

I stedet for, at armaturerne ender som affald, indsamler Fischer Lighting dem fra butikkerne, redesigner dem og opgraderer med nyeste generation LED-lyskilde og indmad, som samtidig nemt kan udskiftes senere. Det betyder, at Judd-armaturerne, som nu pryder multihallen i Birkerød, har en meget længere levetid end de fleste nye belysningsløsninger på markedet, som er designet til at skulle smides ud efter endt brug.

Samlet skaber de 73 Judd-armaturer en energibesparelse på cirka 48 procent, ligesom Rudersdal Kommune og Birkerød Idrætscenter har sikret en ressourcebesparelse på 2,4 tons CO2 og 48,2 tusinde liter vand alene ved at vælge en løsning, som genbruger gamle armaturer, der ellers var endt som skrot.

Læs mere

Læs i vores produktkatalog

På side 34-35 finder du information om Judd. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer.

Det er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

Læs katalog

Vil du vide mere?

Koncept

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Om Os

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Download materiale

Her finder du vores online brochure materiale. Der er også mulighed for download.

Læs mere