Undervurderet og ikonisk

Dette armatur er oprindeligt almindelige lysarmaturer fra dagligvarebutikker, der forvandles til en ny potentiel
klassiker.

Armaturet kan monteres som påbygget lys på loftet og lyse direkte ned eller ind mod væggen, så det skaber en wall washer effekt, eller det kan monteres som nedhængt lysarmatur.

Formen passer til det moderne, industrielle og minimalistiske udtryk, som ofte bruges i arkitektoniske sammenhænge. Proportioner og dimensioner gør armaturet til et ikonisk, men diskret objekt i rummet.

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

På side 18-19 finder du information om Judd. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer.

Det er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

Læs katalog

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os for mere information, priser, leveringsmuligheder mv.

Kontakt os

Søg inspiration

Vi har ombygget mange forskellige armaturer for vores kunder, og har derfor opbygget en bred erfaring, specielt i ombygning af eksisterende armaturer.

Søg i vores cases her

Vores koncept

I vores cirkulære tilgang til belysning ombygger vi eksisterende lysarmaturer og eller tilbyder nye bæredygtige armaturer, indsamlet fra nedrivninger og totalrenover. Vi opgraderer armaturerne og udstyrer dem med nye udskiftelige LED komponenter.

Læs mere