Industriel arv

Oprindeligt set i flere danske fabrikker og butikker. I dag en lampe man typisk anvender til industrielle ombygninger, i butikscentre mv. En meget efterspurgt lampe på markedet, udstyret med den nyeste LED teknologi og lysstyring.

Vi synes ikke der er nogen grund til at smide noget ud, som med få justeringer kan genbruges og gøre stor gavn for andre.  I Fischer Lighting oplever vi da også en stor efterspørgsel efter de ikoniske pendler ikke mindst fra de mange arbejdspladser, der værdsætter det lidt rå industrilook.

I dag fører Fischer Lighting to forskellige industripendler som katalogvarer, Big Industry og Small Industry. Disse er beskrevet nedenfor.

Udtjente og ikoniske butikslamper skal have nyt liv i 2023

I december 2022 modtog vi 8 paller og mere end 100 af de ikoniske dome-pendler fra Brødrene Dahl. Lamperne har i mange år lyst op i deres butikker landet over, men for at give plads til ny LED-belysning er de løbende blevet udskiftet.

I stedet for at sende lamperne til skrot har Brødrene Dahl slået et slag for miljøet ved at sende dem vores vej, så vi kan redesigne og opgradere dem – og dermed gøre dem klar til et nyt liv.

Vi glæder os til at give dome-pendlerne nyt og spændende liv sammen med de mange tusinder andre lysamaturer, som vi i 2023 vil redde fra at blive smidt ud.

Læs mere om vores samarbejde med Brødrene Dahl i denne artikel

Big Industry

Vi har mange lysløsninger til opgradering af denne pendel og kan skræddersy lyset efter kundens behov. I kataloget finder du information om Big Industry på side 48-49.

 

 

Læs katalog

Small Industry

Vi har mange lysløsninger til opgradering af denne pendel og kan skræddersy lyset efter kundens behov. I kataloget finder du information om Small Industry på side 50-51.

Læs katalog

Vil du vide mere?

Koncept

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Om os

Hos Fischer Lighting er vi stolte af at være ’first movers’ i en ellers traditionel branche og vi har sat os for at gå forrest, tænke stort og at løse dét, som ingen har prøvet før.

Læs mere

Download materiale

Her finder du vores online brochure materiale. Der er også mulighed for download.

Læs mere