Optimal akustisk og optisk ydeevne forenes i et nyt produkt, der tager bæredygtigheden alvorligt.

Bæredygtig akustik

I dag oplever mange moderne byggerier store udfordringer med dårlig akustik, på grund af den primære overgang til overflader af rå beton, glas og stål.

Vi har skabt en lampe der løser problemer med dårlig akustik, samtidig med at der opnås et smukt og sundhedsfremmende lys.

Ringene, der tilsammen skaber GAIA’s runde form, har et overfladeareal der tilsvarer 10 akustikplader i loftet, og er særligt egnet til at dæmpe højfrekvente toner.

Den er lavet af 100% PET (polyethylenterephthalat) hvor minimum 75% kommer fra genanvendte plastflasker. PET er det materiale vi kender fra klar emballage og drikkeflasker, og der bruges hvad der svarer til mindst 110 plastflasker for at lave en GAIA.

Kommer i flere farver 

Du kan vælge mellem mere end 30 forskellige farver, som alle er RoHS og SVHC certificeret og produceret uden farlig kemi.

Kontakt os for bestilling

En treenighed af lys, lyd og rum

Det er ikke tilfældigt, at vi har navngivet lampen efter den græske gudinde GAIA.

Lampen er i sig selv en installation, en form der behager øjet. Set nedefra er den solid som jorden. Set fra siden let som luft. Fra afstand har den skarpe kanter, og på nært hold fornemmer man materialets bløde struktur.

GAIA leveres også med indbygget døgnrytmelys, som følger solens naturlige rytme. Og med sin unikke konstruktion af genanvendt PET, har den en akustisk funktion, der overflødiggør øvrige akustikløsninger.

Bæredygtig akustik og lys i ét og samme produkt. Det er fremtiden!

Kontakt os for bestilling

Designerne bag GAIA

GAIA er et lysende eksempel på hvordan tværfaglighed skal bane vejen for fremtidens bæredygtige produkter. Arkitekter og lysdesignere har her skabt et produkt, der er smukt at se på og som udfylder flere nyttige funktioner i den moderne bygning.

”Vi har fundet en balance mellem funktion og æstetik, der har rødder i den danske designtradition. GAIA rummer treenigheden af lys, lyd og rum. Optimal akustisk og optisk ydeevne forenes i en form der samtidig løfter et væsentligt bæredygtigt åg.”

Designer Tim Magnusson, Fischer Lighting, og Arkitekt Nichlas Heunicke, GXN.

Kontakt os

Samlet i Danmark af udsatte borgere

Hvorfor sende produktionen til asien, når der er masser af dygtige hænder der har brug for noget at lave lokalt?

Vores lamper bliver samlet og pakket på et beskyttet værksted, der giver support og vejledning til udsatte borgere. Det giver beskæftigelse i nærområdet og vi sparer miljøet for transport af varer på tværs af kloden.

Vi tager et socialt ansvar og vil hellere bibeholde danske arbejdspladser, når det giver mening.

Det synes vi, er sund fornuft.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag for mere information, priser, leveringsmuligheder mv.

Kontakt os

Case - Food Nation

Som de allerførste, har Food Nation fået en GAIA i deres mødelokale i København. Du kan læse mere om deres erfaringer med lampen her.

Læs case

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

Læs mere