Alsidig & robust

Frigg kan monteres som påbygget, nedhængt og indbygget armatur. Det er både et robust og alsidigt armatur og kan leveres i forskellige længder med den nyeste intelligente og trådløse lysstyrring.

Frigg består af en aluminiums profil og et udskifteligt LED board, samt en afskærmning. Som standard kan man vælge mellem enkeltfarvet LED i 2700, 3000 eller 4000 kelvin, eller man kan vælge 2700 kelvin og 6500 kelvin. Det er muligt at variere farvetemperaturen inden for dette interval, ved at blande to farver.

Mulighederne for Frigg er mange:

  • kommer i moduler af forskellige længder, og kan sættes sammen så der dannes lange lysende rækker i den længde man ønsker
  • Kan hænge i pendelrør eller wire
  • Kan indbygges i t- skinne lofter
  • Kan monteres direkte i loftet

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

På side 30-31 finder du information om Frigg. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer.

Det er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

Læs katalog

Læs i vores brochure

Bæredygtig og fleksibelt linjearmatur til gangarealer og kontorer
Frigg er et elegant linjearmatur i et flot tidsløst design. Designet er fleksibelt, så det kan tilpasses dine specifikke krav til udtryk og lysdesign.

Læs brochure

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os for mere information, priser, leveringsmuligheder mv.

Kontakt os

Læs casen fra Filosofparken

Filosofparken oplevede store gener med blænding fra belysningen i svalegangene. Samtidig var der for meget lys om aftenen, og alle armaturer var tændt hele tiden. Løsningen blev Frigg med indbygget trådløs lysstyring, dæmp og ingen blænding.

Læs casen

Vores koncept

I vores cirkulære tilgang til belysning ombygger vi eksisterende lysarmaturer og eller tilbyder nye bæredygtige armaturer, indsamlet fra nedrivninger og totalrenover. Vi opgraderer armaturerne og udstyrer dem med nye udskiftelige LED komponenter.

Læs mere