Frigg - Alsidig & robust

Frigg er et unikt linjearmatur, der kan monteres på forskellige måder. Det kan monteres som påbygget og nedhængt armatur. Det er både robust og alsidigt og kan leveres i forskellige længder med den nyeste intelligente og trådløse styring. Det er selvfølgelig også designet for adskillelse.

Kontakt os

Aluminiumsprofil med mange muligheder

Frigg består af en aluminiums profil og et udskifteligt LED board, samt en afskærmning. Som standard kan man vælge mellem en farvetemperatur på 3000/4000 Kelvin og kan monteres med døgnrytme, Dali og Easyair styring.

Mulighederne for Frigg er mange:

  • kommer i moduler af forskellige længder, og kan sættes sammen så der dannes lange lysende rækker i den længde man ønsker
  • Kan hænge i pendelrør eller wire
  • Kan indbygges i t- skinne lofter
  • Kan monteres direkte i loftet

Læs i vores produktkatalog

På side 36-37 finder du information om Frigg. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer samt info om produktion og drift.

Kataloget henvender sig til det professionelle marked og løsningerne er lavet af genanvendte armaturer, indsamlet fra nedrivnings- og renoveringsprojekter, samt bæredygtige materialer, såsom genbrugte fiskenet og PET-flasker.

Læs katalog

Læs i vores Frigg brochure

Bæredygtig og fleksibelt linjearmatur til gangarealer og kontorer. Frigg er et elegant linjearmatur i et flot tidsløst design. Designet er fleksibelt, så det kan tilpasses dine specifikke krav til udtryk og lysdesign.

Læs Frigg brochure

AKF – Ny tilbygning til hovedkontor

Der er sund fornuft i at spare på ressourcerne ved at tænke cirkulært og genanvende, når det er muligt. Det mener man hos hos AKF, hvor man har en vision om senest i 2030 at være anerkendt som ét af de mest bæredygtige ejendoms-, udviklings- og investeringsselskaber i Danmark. Derfor var det for AKF også naturligt at vælge en bæredygtig løsning, da man for nyligt skulle finde indvendig og udvendig belysning til en større tilbygning af virksomhedens hovedkontor i København.

I stedet for at købe nye lamper faldt valget på en række af Fischer Lightings genbrugte, ressource- og energibesparende lamper, som blandt andet er fremstillet af skrottede, men ellers velfungerende lysamaturer, fiskenet og andet affald. Hvis du i dag besøger AKF’s hovedkontor finder du således vores ”Light of Fashion”, som er et spændende redesign af skrottede butiksspots. Vores linjearmatur “Frigg”, som består af minimum 75 procent skrottet aluminium. Vores prisvindende ”August”, som er designet af 3XN/GXN og blandt andet er fremstillet af gamle fiskenet, der ellers kunne være endt i verdenshavene. Samt genbrugte skotlamper, som er blevet renoveret.

Alle vores lamper og belysningsløsninger er opgraderet med ny og energieffektiv LED lyskilde, der nemt kan opdateres ved senere lejlighed.

Læs mere

Vil du vide mere?

Koncept

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Om os

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Download materiale

Her finder du vores online brochure materiale. Der er også mulighed for download.

Læs mere