Innovativt modulbaseret design

August er designet af GXN. Er EPD certificeret og har vundet flere priser.

Det er det eneste armatur af sin art på markedet, og kan tilpasses et stort udvalg af indbyggede armaturer. Med sit tilbehør giver August det eksisterende armatur et nyt æstetisk udseende. Det er blandt andet muligt at tilføre farve og reducere blænding.

Med det nye designtilbehør opstår nye muligheder. Der skabes et helt nyt æstetisk udtryk samt nye funktionelle muligheder.

Det er desuden ikke kun det originale lampehus der bliver genbrugt, dyre loftsreparationer kan også undgås, da August kan monteres i det eksisterende loft.

August består af cirkulære materialer og teknologier, hvor dens patenterede reflektor danner grundlag for flere designmuligheder.

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

På side 62-64 finder du information om August. Du kan blandt andet se mål og tekniske specifikationer.

Det er verdens første lysarmaturkatalog med fokus på genbrugt belysning til det professionelle marked. Det er et opgør med lineær økonomi, og samtidig et bevis på at gode designløsninger kan være bæredygtige, profitable og konkurrencedygtige på en og samme tid.

 

Læs katalog

Læs i vores August brochure

Her kan du læse meget mere om teknologien bag August, hvad den består af, hvordan den fungerer og hvordan den indgår i en cirkulær kæde af genbrugte materialer.

 

Læs brochure

Vil du vide mere?

Læs casen fra Hotel GSH på Bornholm

Hotel GSH på Bornholm er opført med fokus på genanvendte materialer, genbrugsmaterialer, affaldssortering, vandrensning, grønne tage og energieffektive løsninger.

Læs casen

Læs casen fra Randers Arkitekten

Da kontoret på Vestervold 4 skulle renoveres valgte Randers Arkitekten at fokusere på bæredygtige løsninger. Som en del af belysningen valgte man at installere August.

Læs casen

Læs om vores koncept

I vores cirkulære tilgang til belysning ombygger vi eksisterende lysarmaturer og eller tilbyder nye bæredygtige armaturer, indsamlet fra nedrivninger og renoveringer. Vi opgraderer armaturerne og udstyrer dem med nye udskiftelige LED komponenter.

Læs mere