August - Innovativt modulbaseret design

August er designet af GXN og har vundet flere priser, bl.a. den præstigefyldte pris ‘Det bæredygtige element, Produktprisen’ på Building Green 2018, og ‘Green Product Award’ på håndværksmessen i München 2019.

Det er det eneste armatur af sin art på markedet, og kan tilpasses et stort udvalg af indbyggede armaturer. Med sit tilbehør giver August det eksisterende armatur et nyt æstetisk udseende og nye muligheder opstår. Det er blandt andet muligt at tilføre farve og reducere blænding.

August er designet efter cirkulære principper og materialer, hvor dens patenterede reflektor danner grundlag for flere designmuligheder.

Den ydre ring er lavet af genbrugte fiskenet – et restprodukt fra fiskeindustrien. Fås som standard med ringe grøn, sort og hvid.

 

Kontakt os

Læs i vores produktkatalog

I kataloget finder du information om August på side 66-67. Du kan blandt andet finde mål og tekniske specifikationer samt info om produktion og drift.

Kataloget henvender sig til det professionelle marked og løsningerne er lavet af genanvendte armaturer, indsamlet fra nedrivnings- og renoveringsprojekter, samt bæredygtige materialer, såsom genbrugte fiskenet og PET-flasker. I dette tilfælde genbrugte fiskenet.

 

 

Læs i katalog

Læs om teknologien bag

Hvad den består af, hvordan den fungerer og hvordan indgår den i en cirkulær kæde af genbrugte materialer?

Læs August brochuren

AKF – Ny tilbygning til hovedkontor

Der er sund fornuft i at spare på ressourcerne ved at tænke cirkulært og genanvende, når det er muligt. Det mener man hos hos AKF, hvor man har en vision om senest i 2030 at være anerkendt som ét af de mest bæredygtige ejendoms-, udviklings- og investeringsselskaber i Danmark. Derfor var det for AKF også naturligt at vælge en bæredygtig løsning, da man for nyligt skulle finde indvendig og udvendig belysning til en større tilbygning af virksomhedens hovedkontor i København.

I stedet for at købe nye lamper faldt valget på en række af Fischer Lightings genbrugte, ressource- og energibesparende lamper, som blandt andet er fremstillet af skrottede, men ellers velfungerende lysamaturer, fiskenet og andet affald. Hvis du i dag besøger AKF’s hovedkontor finder du således vores ”Light of Fashion”, som er et spændende redesign af skrottede butiksspots. Vores linjearmatur “Frigg”, som består af minimum 75 procent skrottet aluminium. Vores prisvindende ”August”, som er designet af 3XN/GXN og blandt andet er fremstillet af gamle fiskenet, der ellers kunne være endt i verdenshavene. Samt genbrugte skotlamper, som er blevet renoveret.

Alle vores lamper og belysningsløsninger er opgraderet med ny og energieffektiv LED lyskilde, der nemt kan opdateres ved senere lejlighed.

Læs mere

Greenhouse – kontorhotel i Roskilde

GreenHouse vælger bæredygtig belysning – og reducerer plast i verdenshavene!

Kontorhotellet GreenHouse i Roskilde er ikke som alle andre. Her har man skabt et unikt miljø, hvor mennesker har lyst til at opholde og udvikle sig, mens man samtidig viser vejen for en grønnere verden. Med assistance fra Paustian2Gether er der arbejdet med akustik, lysindfald og design, og der er tænkt bæredygtighed ind i alle løsninger og materialevalg.

Det er en kompromisløshed, vi er vilde med hos Fischer Lighting.

Derfor ser vi det også som det perfekte match, at flere af vores bæredygtige belysningsløsninger har fundet vej til GreenHouse. Fra vores nye katalog har GreenHouse bl.a. valgt vores loftslampe August, designet af 3XN/GXN og lavet af gamle lysamarturer og opslidte fiskenet – samt vores spot/pendel UpMag, som er designet af Schmidt Hammer Lassen Architects og hører til blandt de bedste eksempler på vores ReDesign-koncept.

Vi er super stolte over vores bidrag. Men bedøm selv på billederne og gør dig den tjeneste at svinge forbi GreenHouse i Roskilde.

Læs mere

Vil du vide mere?

Koncept

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Om os

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Download materiale

Her finder du vores online brochure materiale. Der er også mulighed for download.

Læs mere