Bæredygtighed, design og lyskvalitet gjorde Fischer Lighting til det oplagte valg

Der ligger mange bæredygtige valg og tanker bag den nye og smukke kontorbygning, ”Kvartetten”, som den svenske ejendomsudvikler, Wihlborgs Fastigheder AB, har færdiggjort opførelsen af i Malmø, Sverige i 2023.

Bygningen er ”Zero CO2”-certificeret. Det betyder bl.a., at Wihlborgs, som er en af Øresundsregionens førende ejendomsudviklere, har prioriteret genbrug, energioptimering og bæredygtighed i deres materiale- og leverandørvalg for at skabe et projekt med en nettoklimapåvirkning, som går i nul i løbet af bygningens levetid.

Wihlborgs har konkret valgt omkring 300 lysarmaturer fra Fischer Lighting. Der er både tale om vores ”Light of Fashion”, som er et redesign af skrottede butikspots, vores ”Venus”, som genbruger gamle 60×60 armaturkasser, vores ”August”, som bl.a. er fremstillet af gammelt fiskenet og vores nye linjearmatur, ”Ocean”, som her er lavet af skrotaluminium.

Ved at genbruge frem for at købe nyt har Wihlborgs med de 300 lysarmaturer sikret en besparelse på mere 5,2 tons CO2 og 140.000 liter vand.

Vil du vide mere?

Løsning

300 Fischer Lighting-lysarmaturer leveret til den “Zero CO2 ” certificerede kontorbygning “Kvartetten”, som også rummer egen restaurant.

Download case

Fischer Lighting har skabt et rigtig fint koncept, som genbruger eksisterende materialer. Deres lamper er energivenlige, ressourcebesparende, af høj kvalitet og æstetisk smukke, som alt sammen har vægtet i vores udvælgelseskriterier. Vi har valgt de lamper fra deres katalog, som bidrager til den stil, vi ønsker for bygningen. Samtidig er det et plus, at Fischer Lightings lamper har en unik historie, fordi de bl.a. er skabt ud af gamle fiskenet og kasserede butikspots

Rickard Berlin, Projektleder hos Wihlborgs Fastigheter AB

Vil du vide mere?

Om Fischer Lighting

Vi udvikler nye armaturer, skabt af genbrugte materialer. Vi samarbejder med landets førende arkitekter, og resultaterne er smukke armaturer, der sætter så få miljøbelastende fodspor som muligt. Vi arbejder hver dag for at optimere og lære nyt.

Læs mere

Få en lysere fremtid med Fischer Lighting

Gå en lys fremtid i møde ved at bevare, genbruge og opgradere armaturer – og giv nyt liv til dine gamle lamper.

Læs mere

Bæredygtig belysning

Vores produktkatalog består af kvalitets lamper, der i sig selv er designklassikere. Vi giver lamperne nyt liv med vores patenterede LED-systemer, der er udskiftelige og fremtidssikre.

Læs mere