Finansloven forhandles på plads i helt nyt lys

Lyset i Struensee-værelset i Finansministeriet, hvor alle de store reformer forhandles på plads, levede ikke op til nutidens krav. Der var både en dårlig lysfordeling samt for lidt lys. Derfor fik Bygningsstyrelsen til opgave at finde en ny belysningsløsning, der skulle sikre forhandlerne i rummet det optimale lys. Det var en opgave, som både krævede kreativitet, sans for detaljerne og den rigtige tekniske løsning. Fischer Lighting designede dertil en unik løsning, som levede op til alle styrelsens krav.

“Med løsningen bliver belysningen stort set ”usynlig”samtidig med at der opnås de helt rigtige lysforhold i rummet. Løsningen var samtidig meget nem at montere og krævede ikke at vi borede huller i vægge eller stuklofter. I stedet kunne det hele limes op.” – Stig Elmvang, Teknisk Direktør, Fischer Lighting

Vil du vide mere?

Lars Elmvang

Partner & Business Development Director (BDD) +45 78 79 72 78 info@fischer-lighting.com

Løsning

Det nye lys bygger på et specielt designet skinnesystem med indbygget reflektor.
Heri er der installeret en række specialtilpassede LED boards

"Fischer Lighting formåede at finde den bedste løsning, som giver en langt bedre oplevelse og brug af værelset, samtidig med at installationen har været meget nænsom og taget højde for omgivelserne.”

Bjarne Sigvard Petersen, Chefkonsulent, Bygningsstyrelsen

Resultater i tal

img

Energibesparelse

0 %
img

Co2 besparelse

0 ton
img

Samlet besparelse

0 dkk
img

Tilbagebetalingstid

0 år
img

Årligt afkast

6 %