Kommune genanvender og opgraderer gamle lysarmaturer

Rudersdal Kommune har fået en ny energispareplan, og i den forbindelse søgte de en ny belysningsløsning til aktivitetscentret Rønnebærhus. De gamle armaturer brugte for meget strøm og gav et dårligt lys. Valget af løsning faldt på Fischer Lightings koncept ReDesign, som indebærer at gamle lysarmaturer indsamlet fra nedrivningsprojekter bliver genanvendt og opgraderet til LED og får et nyt visuelt udtryk.

De gamle armaturer kom i dette tilfælde fra renoveringsprojekter hos NCC og et stort dansk medicinalfirma. Armaturerne blev renoveret og opgraderet af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, og løsningen er dermed med til at skabe arbejdspladser.

Vil du vide mere?

Torben Petersen

Chief Sales Officer (CSO) +45 20 60 19 67 tpe@fischer-lighting.com

Løsning

I alt blev 170 udslidte armaturer opgraderet til Fischer Lighting ReDesign ’Venus’ armaturer.

Download case

Vi gør det fordi det giver en regulær energibesparelse. Det er det, der driver vores investering. Dernæst er det en gevinst, at vi kan benytte renoverede armaturer, da vi har et generelt fokus på at genbruge

Søren Hansen, energichef i Rudersdal

Vil du vide mere?

Koncept

Vi arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Vi arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Læs mere

Om os

Hos Fischer Lighting er vi stolte af at være ’first movers’ i en ellers traditionel branche og vi har sat os for at gå forrest, tænke stort og at løse dét, som ingen har prøvet før.

Læs mere

Download materiale

Her finder du vores online brochure materiale. Der er også mulighed for download.

Læs mere