Kommune genanvender og opgraderer gamle lysarmaturer

Rudersdal Kommune har fået en ny energispareplan, og i den forbindelse søgte de en ny belysningsløsning til aktivitetscentret Rønnebærhus. De gamle armaturer brugte for meget strøm og gav et dårligt lys. Valget af løsning faldt på Fischer lightings koncept ReDesign, som indebærer at gamle lysarmaturer indsamlet fra nedrivningsprojekter bliver genanvendt og opgraderet til LED og får et nyt visuelt udtryk. De gamle armaturer kom i dette tilfælde fra renoveringsprojekter hos NCC og et stort dansk medicinalfirma. Armaturerne blev renoveret og opgraderet af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, og løsningen er dermed med til at skabe arbejdspladser.

Vil du vide mere?

Dennis Albertsen

Sales Director +45 20 60 19 68 dal@fischer-lighting.com

Løsning

I alt blev 170 udslidte armaturer opgraderet til Fischer Lighting ReDesign ’Venus’ armaturer.

Download case

Vi gør det fordi det giver en regulær energibesparelse. Det er det, der driver vores investering. Dernæst er det en gevinst, at vi kan benytte renoverede armaturer, da vi har et generelt fokus på at genbruge

Søren Hansen, energichef i Rudersdal

Vil du vide mere?

Om Fischer Lighting

En innovativ, værdidreven og nytænkende virksomhed. Hos Fischer Lighting er vi stolte af at være ’first movers’ i en ellers traditionel branche og vi har sat os for at gå forrest, tænke stort og at løse dét, som ingen har prøvet før.

Læs mere

Bæredygtig belysning til moderne virksomheder

Vi arbejder med 3 tilgange til bæredygtig belysning, og vi kan derfor levere belysning til alle formål – uanset om du leder efter kontorbelysning, lys til alrum, fællesarealer eller lager.

Læs mere

Find dit armatur

Find dit armatur i oversigten her. Et gammelt downlight armatur kan med fordel ombygges til LED og opgraderes med et nyt bæredygtigt design.

Læs mere