Cirkulær lysløsning i grønt renoveringsprojekt

Randers Arkitekten har har til huse centralt i Randers, og da kontoret på Vestervold 4 skulle renoveres valgte arkitektvirksomheden at fokusere på bæredygtige løsninger. Som en del af belysningen valgte man at installere Fischer Ligthings løsning “August”.

August består af en gammel downligt der opgraderes, så den får et helt nyt design. Armaturet er designet efter cirkulære principper med adskillelige dele og materialer, som alle kan genbruges igen. Udover det er den yderste ring lavet af gamle fiskenet.

August har modtaget flere grønne priser, bl.a. den præstigefyldte pris ‘Det bæredygtige element, Produktprisen’ på Building Green 2018, og ‘Green Product Award’ på håndværksmessen i München 2019.

Vil du vide mere?

Freddy Meng

Belysningskonsulent / Jylland +45 20 60 19 61 fme@fischer-lighting.com

Løsning

Cirkulær renovering af traditionelle downlight armaturer, ombygget til LED og afsluttet med en ring af genanvendte fiskenet

Download case

August er et lysende eksempel på bæredygtig belysning

August er vores hidtil mest bæredygtige lampe. Selve armaturet er et genbrugt armatur, som vi har ombygget til LED. Derudover består lampen af en diffuser, der fastholdes af en ring af genbrugt fiskenet.

Læs mere om August

”Renoveringen af vores kontor på Vestervold 4 har været noget af en sjov og spændende rejse, som har budt på masser ideer og nye produkter, som har skullet indarbejdes i lokalerne. Vi er meget glade for resultatet og jeres bæredygtige bidrag med August lamperne.”

Kristian Larsen, Bygningskonstruktør MAK, Randers Arkitekten ApS

Vil du vide mere?

En bæredygtig virksomhed med store ambitioner

Hvert år kasseres millioner af ellers velfungerende lamper på grund af forældet elektronik. Vi mener ikke, at der er nogen grund til at smide ud, hvis man i stedet kan forny og få noget der er bedre og holder længere.

Læs mere

Vores bidrag til en mere bæredygtig verden

Et sundere indeklima med markedets mest bæredygtige belysning Fischer Lighting er en virksomhed med et unikt koncept. Vores mål at skabe et bedre indeklima og lys, som gør mennesker sundere og bedre tilpas, og så vil vi gøre det bæredygtigt.

Læs mere

Find dit armatur

Find dit armatur i oversigten her. Et gammelt downlight armatur kan med fordel ombygges til LED og opgraderes med et nyt bæredygtigt design.

Læs mere