15 GAIA-lamper til receptionen i Aksen - House of Business

I 2017 købte P+, Pensionskassen for Akademikere, Vestas’ tidligere domicil i Aarhus Nord, og lige siden har pensionskassen arbejdet på at omdanne den 22.000 kvadratmeter store og energivenlige ejendom til et flerbrugerhus med kontorlejemål – med respekt for bygningens oprindelige kvaliteter og fokus på bæredygtige løsninger.

Ambitionerne var allerede i verdensklasse, da Vestas tilbage i 2012 etablerede bygningen med Danmarks største jordvarmeanlæg, 1300 kvadratmeter solcellepaneler og solfangeranlæg, som producerer elektricitet og varmt vand. Det betyder, at bygningen har højeste energimærkning og bruger 50 procent mindre energi end en gennemsnitlig kontorbygning.

I transformationen til flerbrugerhuset, som har fået navnet ”Aksen – House of Business”, har P+ i høj grad videreført de energivenlige og bæredygtige tanker, hvilket bl.a. kommer til udtryk i bygningens reception, som er opført via genbrugsmaterialer.

Med anbefaling fra Ambiente A/S og Lendager har P+ valgt belysning fra Fischer Lighting til netop receptionen – nemlig vores cirkulære GAIA-lamper, som består af minimum 75 procent genbrugt PET fra plastikflasker.

Vil du vide mere?

Morten Lythe Jørgensen

Sales Executive +45 29 80 05 03 mlj@fischer-lighting.com

Løsning

15 cirkulære GAIA-lamper pryder nu receptionsområdet i Aksen – House of Business.

Lampen er opkaldt efter gudinden for alt liv, og forener tre primære elementer, som alle har stor indflydelse på menneskets velvære, både fysisk og mentalt. Således er GAIA både en lampe og et akustikmodul, og dermed et unikt og multifunktionelt produkt, der tager bæredygtigheden alvorligt.

I Fischer Lighting har vi en vision og en mission om at passe på vores fælles planet, ved at skabe produkter, der sætter så få miljømæssige fodspor som muligt. Kloden kan ikke bære, at vi fortsætter med at producere lineært, som vi hidtil har gjort. Derfor arbejder vi hver eneste dag på at ændre på det vi kan.

I samarbejde med førende arkitekter og lysdesignere har vi skabt et cirkulært produkt, der løser flere udfordringer i ét.
En smuk cirkulært produceret lampe med indbygget akustiske funktioner.

Download case

”Fischer Lighting er helt fremme på markedet i forhold bæredygtighed, genbrug og upcycling i belysningsverdenen. Derfor var det et oplagt valg at gå med deres GAIA-lamper til receptionen. Stilmæssigt passer de rigtig godt ind og de vigtige bæredygtige tanker og handlinger, som ligger bag GAIA, stemmer godt overens med de andre tiltag i Aksen, eksempelvis bordpladerne i receptionen, som består af restaffald fra skallen af kaffebønner".

Lars Blaabjerg, Senior Asset Manager hos P+

Vil du vide mere?

Om Fischer Lighting

Vi udvikler nye armaturer, skabt af genbrugte materialer. Vi samarbejder med landets førende arkitekter, og resultaterne er smukke armaturer, der sætter så få miljøbelastende fodspor som muligt. Vi arbejder hver dag for at optimere og lære nyt.

Læs mere

Få en lysere fremtid med Fischer Lighting

Gå en lys fremtid i møde ved at bevare, genbruge og opgradere armaturer – og giv nyt liv til dine gamle lamper.

Læs mere

Bæredygtig belysning

Vores produktkatalog består af kvalitets lamper, der i sig selv er designklassikere. Vi giver lamperne nyt liv med vores patenterede LED-systemer, der er udskiftelige og fremtidssikre.

Læs mere