Større fleksibilitet og lavere CO2 udledning

Skive Kommune har som mål at blive CO2 neutral i 2029. Derfor har kommunen også set på hvordan energiforbruget kan nedbringes i kommunens sportshaller, herunder Ørslevkloster Hallen. Sportshaller har ofte et stort besparelsespotentiale både som følge af energibesparelsen, men også i forhold til besparelser på vedligeholdelsen, da det ofte er omkostningstungt at skulle udskifte lyskilder i 8-12 meters højde.

Fischer Lightings løsning – SPORT ReThinKit™ til ombygning af sportshalsarmaturer består af en LED indsats med integreret intelligent lysstyring til direkte indbygning i sportshalsarmaturer. Løsningen gør det muligt at tilpasse lyset til aktiviteten i hallen.

Vil du vide mere?

Freddy Meng

Belysningskonsulent / Jylland +45 20 60 19 61 fme@fischer-lighting.com

Løsning

SPORT ReThinKit™ ombygning af 36 stk. 4×54 Watt T5 lysrørsarmaturer
til 36 stk. energibesparende LED boards med integreret intelligent lysstyring

”Vi har stort fokus på at skabe energibesparelser i Skive Kommune, med omtanke for miljøet. Det tiltaler os meget, at Fischer Lighting genbruger vores eksisterende armaturer med og ombygger dem til LED. De har tilmed konverteret vores eksisterende 1-10V lysstyring til den nyeste standard, DALI. Det giver os en ekstra fleksibilitet at vi nu kan regulere lyset efter aktiviteten i hallen.”

Alexander Laumann, Energiservice, Skive Kommune

Resultater i tal

img

Energibesparelse

41 %
img

Co2 besparelse

2.8
ton
img

Samlet besparelse

151263
dkk
img

Tilbagebetalingstid

5.4
år
img

Årligt afkast

16 %

Vil du vide mere?

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

Læs mere

Find dit armatur

Se i oversigten om vi tilbyder at ombygge den type armatur du leder efter.

Læs mere

Om Fischer Lighting

Fischer Lighting arbejder med cirkulært design og ansvarlig fornyelse. Vi mener ikke, der er nogen grund til at kassere gamle lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget, der er bedre.

Læs mere