Større fleksibilitet og lavere CO2 udledning

Skive Kommune har som mål at blive CO2 neutral i 2029. Derfor har kommunen også set på hvordan energiforbruget kan nedbringes i kommunens sportshaller, herunder Ørslevkloster Hallen. Sportshaller har ofte et stort besparelsespotentiale både som følge af energibesparelsen, men også i forhold til besparelser på vedligeholdelsen, da det ofte er omkostningstungt at skulle udskifte lyskilder i 8-12 meters højde.

Fischer Lightings løsning – SPORT ReThinKit™ til ombygning af sportshalsarmaturer består af en LED indsats med integreret intelligent lysstyring til direkte indbygning i sportshalsarmaturer. Løsningen gør det muligt at tilpasse lyset til aktiviteten i hallen.

Vil du vide mere?

Løsning

SPORT ReThinKit™ ombygning af 36 stk. 4×54 Watt T5 lysrørsarmaturer
til 36 stk. energibesparende LED boards med integreret intelligent lysstyring

”Vi har stort fokus på at skabe energibesparelser i Skive Kommune, med omtanke for miljøet. Det tiltaler os meget, at Fischer Lighting genbruger vores eksisterende armaturer med og ombygger dem til LED. De har tilmed konverteret vores eksisterende 1-10V lysstyring til den nyeste standard, DALI. Det giver os en ekstra fleksibilitet at vi nu kan regulere lyset efter aktiviteten i hallen.”

Alexander Laumann, Energiservice, Skive Kommune

Resultater i tal

img

Energibesparelse

41 %
img

Co2 besparelse

2.8
ton
img

Samlet besparelse

151263
dkk
img

Tilbagebetalingstid

5.4
år
img

Årligt afkast

16 %