Døgnrytmelys med 59% energibesparelse

Kolding Kommunes kontorejendom på Nytorv har netop fået installeret døgnrytmelys. Døgnrytmelyset skal give de ansatte bedre lys og medvirke til gladere og mere produktive medarbejdere.

Tidligere undersøgelser har netop vist, at døgnrytmelys på et kontor kan få ansatte til at føle sig gladere og præstere bedre i tests. Løsningens LED dioder er konstrueret, så de påvirker produktionen af vores søvnhormon og lyset kan dermed være med til at gøre os mindre trætte i løbet af en arbejdsdag.

Vil du vide mere?

Løsning

Opgradering af eksisterende belysning til LED og døgnrytmelys

Download case

Vi er rigtig glade for vores nye lys og i dagligdagen spekulerer vi slet ikke over at lyset rent faktisk skifter farve i løbet af dagen. Jeg tror at det gør en forskel for menneskerne på kontoret. Som Energikoordinator er jeg også rigtig glad for, at vores målinger viser, at vi rent faktisk sparer 59% af energiforbruget i forhold til før vi fik vores døgnrytmelys, og så sparer vi jo også på ressourcerne ved at genbruge vores eksisterende lysarmaturer.

Lars Højensgård, Energikoordinator, Kolding Kommune

Resultater i tal

img

Energibesparelse

59 %
img

CO2 besparelse

1,2
ton
img

Samlet besparelse

91.653
dkk
img

Tilbagebetalingstid

9,8
år

Vil du vide mere?

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi , men skræddersyede løsninger, hvor vi arbejder integreret med lyskvalitet, lysdesign, den nyeste teknologi og fornyelse af designet.

Læs mere

Find dit armatur

Find dit armatur i oversigten her.

Læs mere

Om Fischer Lighting

Fischer Lighting arbejder med cirkulært design og ansvarlig fornyelse. Vi mener ikke, der er nogen grund til at kassere gamle lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget, der er bedre.

Læs mere