Større fleksibilitet og lavere omkostninger på sportshalarmaturer

Fischer Lighting har udviklet et specielt koncept for ombygning af sportshalsarmaturer til LED med tilhørende DALI styring. Oftest fejler de eksisterende armaturer ikke andet end at de bruger alt for meget strøm. Ved at genbruge selve armaturet og kun udskifte den forældede teknologi, kan Fischer Lighting installere en fremtidssikret og intelligent løsning til en meget attraktiv pris. Da Kolding Kommune stod foran at energirenovere belysningen i Kongeåhallen faldt valget på Fischer Lightings løsning.

”Før havde vi kun mulighed for to lys scenarier. Tændt eller slukket. Nu har vi mulighed for at tilpasse belysningen til arrangementet i hallen. Samtidig sparer vi på energien, da den nye belysning bruger væsentligt mindre energi. Vores brugere er rigtig glade for løsningen, og da det samtidig var en meget attraktiv pris i forhold til nye armaturer, så var vi ikke i tvivl om, at det var den løsning, som vi skulle vælge.” – Lars Højensgård, Arkitekt, Energikoordinator, By- og Udviklingsforvaltningen, Kolding Kommune

Vil du vide mere?

Løsning

SPORT ReThinKit™ ombygning af 44 stk. 3×58 Watt lysrørsarmaturer til 44 stk. energibesparende LED boards med intelligent lysstyring.

Download case

"Nu har vi mulighed for at tilpasse belysningen til arrangementet i hallen."

Lars Højensgård, Arkitekt, Energikoordinator, By- og Udviklingsforvaltningen, Kolding Kommune

Resultater i tal

img

Energibesparelse

48 %
img

Co2 besparelse

7.3
ton
img

Samlet besparelse

287256
dkk
img

Tilbagebetalingstid

3.7
år
img

Årligt afkast

26 %

Vil du vide mere?

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

Læs mere

Find din løsning

Find dit armatur i oversigten her.

Læs mere

Om Fischer Lighting

Fischer Lighting arbejder med cirkulært design og ansvarlig fornyelse. Vi mener ikke, der er nogen grund til at kassere gamle lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget, der er bedre.

Læs mere