KUA har opnået store energibesparelser og fået døgnrytmelys, uden at skulle efterrenovere lofterne

Da Auditoriet på Københavns universitet Amager (KUA) skulle fremtidssikres og energioptimeres, ledte de efter en løsning der både var økonomisk og fremtidssikret. Ved at vælge Fischer Lightings løsning kunne de opgradere armaturerne og undgå store loftsreparationer, og samtidig få en helt ny teknologisk løsning med optimal lyskvalitet og store energibesparelser.

Projektet bestod i at opgradere deres eksisterende belysningsarmaturer til LED med døgnrytmelys i kantine, undervisningslokaler, fællesområder og auditorium. Udover spisning bliver kantinen anvendt til gruppearbejde, receptioner, gallafester og andre formål, hvilket stiller store krav til den valgte LED løsning. Der blev installeret special-designede LED-lysskinner med døgnrytmelys i eksisterende lyskasser og nye DMX-spots med tilhørende styring. Derudover blev der installeret ny styring, der blev integreret i den eksisterende styring. Den nye belysning er designet og produceret af Fisher Lighting.

Vil du vide mere?

Løsning

Projektet indebar opgradering af eksisterende armaturer til LED- belysning med døgnrytmelys, der automatisk skifter farvetemperatur (2700-6500 Kelvin) og intensitet efter solens døgnrytme, samt installation af DMX-spots.

Resultater i tal

img

Energibesparelse

0 %
img

Co2 besparelse

0 ton
img

Samlet besparelse

0 dkk
img

Tilbagebetalingstid

0 år
img

Årligt afkast

0 %