Fra Mærsk til Lynge - Så bliver det ikke mere cirkulært!

Sådan tænker vi i hvert fald selv om de udtjente Mærsk-lamper, som vi har redesignet og  givet nyt liv. Vores samarbejdspartner, J. Jensen A/S, som er Danmarks førende nedrivningsvirksomhed, har købt flere af de redesignede lamper tilbage til deres hovedkontor i Lynge.

De udtjente lamper fra Mærsk har været på en unik og cirkulær rejse.

En rejse, som begyndte, da Mærsk skulle renovere deres hovedkontor på Esplanaden i København og var nødt til at udskifte en del af deres eksisterende lysarmaturer.

I stedet for at sende til skrot, lod de J. Jensen stå for nedrivningsopgaven. Hos J. Jensen sørger man for at indsamle, opbevare og videredistribuere alt, der er genbrugsværdigt, via deres genbrugscentral, Jensen Genbrug. Herfra modtog vi i Fischer Lighting de udtjente Mærsk-lamper, som vi efterfølgende har redesignet og opgraderet med nyeste LED-teknologi, så de er så gode som nye – og mere til!

Og nu er flere af disse redesignede lamper tilbage hos vores samarbejdspartner J.Jensen. Her har de ifølge administrerende direktør, Edouard Lee, fundet sin helt rette plads, blandt mange andre bæredygtige indretningsløsninger og genbrugte materialer.

De redesignede Mærsk-lamper, som vi kalder for ”Mento”, hænger i loftet i J. Jensens store mødelokale, hvor de bidrager med sit unikke og industrielle look – og med masser af historie. Se bare de flotte billeder fra det nyindrettede mødelokale.

Vil du vide mere?

Lars Elmvang

Partner & Business Development Director (BDD) +45 78 79 72 78 info@fischer-lighting.com

Løsning

To af de redesignede Mærsk-lamper, som vi kalder for ”Mento”, hænger i loftet i J. Jensens store mødelokale, hvor de bidrager med sit unikke og industrielle look – og med masser af historie.

Download case

Genbrug ligger dybt i vores DNA som nedrivningsvirksomhed, og vi er altid på udkig efter byggematerialer såsom lamper, døre, vinduer, møbler og hvidevarer til vores genbrugsafdeling, Jensen Genbrug, så de kan gøre gavn i nye omgivelser – nogle gange via tilpasninger og ved at tænke kreativt. Det er Fischer Lighting særdeles dygtige til, når det kommer til belysning, hvilket gør dem til en god samarbejdspartner, men også til en leverandør, som netop har sikret, at vi selv har fået unik, spændende og bæredygtig belysning på vores hovedkontor.

Edouard Lee, administrerende direktør hos J. Jensen

Vil du vide mere?

Om Fischer Lighting

Vi udvikler nye armaturer, skabt af genbrugte materialer. Vi samarbejder med landets førende arkitekter, og resultaterne er smukke armaturer, der sætter så få miljøbelastende fodspor som muligt. Vi arbejder hver dag for at optimere og lære nyt.

Læs mere

Få en lysere fremtid med Fischer Lighting

Gå en lys fremtid i møde ved at bevare, genbruge og opgradere armaturer – og giv nyt liv til dine gamle lamper.

Læs mere

Bæredygtig belysning

Vores produktkatalog består af kvalitets lamper, der i sig selv er designklassikere. Vi giver lamperne nyt liv med vores patenterede LED-systemer, der er udskiftelige og fremtidssikre.

Læs mere