Arkitektvirksomhed sparer store mængder CO2

Da Henning Larsen skulle indrette deres nye studio i København ønskede de at genbruge deres eksisterende armaturer, og deres designteam indgik derfor et samarbejde med Fischer Lighting om at finde den mest optimale løsning.

Det har resulteret i en nyudviklet løsning, der kunne indbygges i de eksisterende armaturer, og som ikke bare er energieffektiv men også giver et godt lys. I tillæg giver løsningen en stor miljømæssig gevinst. Ifølge en livscyklus analyse fra DTU sparer man 42% ekstra CO2 ved at beholde de eksisterende armaturer i forhold til at opsætte nye LED armaturer.

 

Vil du vide mere?

Dennis Albertsen

Director of Sales +45 20 60 19 68 dal@fischer-lighting.com

Løsning

Opgradering af 141 stk. T5 Lysrørsarmaturer 28/54 Watt.

Lysarmaturerne i vores kontor i København er blevet opgraderet til LED og resultatet er overraskende flot. Vores årlige CO2 besparelser svarer til 10 rejser fra DK til NY"

Jakob Strømann Andersen, Partner Henning Larsen

Resultater i tal

img

Energibesparelse

52 %
img

Co2 besparelse

5.6
ton
img

Samlet besparelse

337.197
dkk
img

Tilbagebetalingstid

2.8
år
img

Årligt afkast

27.1
%

Vil du vide mere?

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

Læs mere

Find din løsning

For at du nemt kan finde den løsning, der passer til dit behov, kan du søge efter fx ’Sport og kultur’, ’Konterer og administrationsbygninger’ osv.

Læs mere

Om Fischer Lighting

Fischer Lighting arbejder med cirkulært design og ansvarlig fornyelse. Vi mener ikke, der er nogen grund til at kassere gamle lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget, der er bedre.

Læs mere