ReUse designerlamper fra Fog & Mørup skaber glæde på Greve Bibliotek

I forbindelse med et redesign af bibliotektets magasin har Greve Bibliotek installeret en bæredygtig ReUse løsning fra Fischer Lighting, med en fleksibel lysstyring tilpasset den nye indretning. Lyset kan tilpasses til aktiviteten i rummet, så det kan dæmpes eller delvist slukkes ved foredrag, eller skrues op, når studiegrupper og andre brugere mødes om et fælles projekt.

Lysløsningen kan opgraderes uden udskiftning af lamperne eller dyre reperationsomkostninger.

Vil du vide mere?

Morten Lythe Jørgensen

Sales Executive +45 29 80 05 03 mlj@fischer-lighting.com

Løsning

Fischer ReUse® – brugte lamper i klassisk design, renoveret og opgraderet med nyeste LED. Genbrugte Fog & Mørup pendler opgraderet med Fischer Lightings løsning Out of the Fog.

Download case

Efter vi har fået designet magasinet påny og udskiftet belysningen, så den er tilpasset den nye indretning, benytter flere brugere vores magasin. Det er vi meget glade for, da løsningen taler ind i bibliotekets fremtidige strategi, hvor biblioteket er borgernes mødested for den demokratiske samtale, den gode debat og kulturelle fællesskaber

John Holmgaard Ulletved Knudsen Larsen, Leder af børne-, voksen-, og udlånsområderne, Greve Bibliotek

Vil du vide mere?

Om Fischer Lighting

En innovativ, værdidreven og nytænkende virksomhed. Hos Fischer Lighting er vi stolte af at være ’first movers’ i en ellers traditionel branche og vi har sat os for at gå forrest, tænke stort og at løse dét, som ingen har prøvet før.

Læs mere

Bæredygtig belysning til moderne virksomheder

Vi arbejder med 3 tilgange til bæredygtig belysning, og vi kan derfor levere belysning til alle formål – uanset om du leder efter kontorbelysning, lys til alrum, fællesarealer eller lager.

Læs mere

Find dit armatur

Find dit armatur i oversigten her. Et gammelt downlight armatur kan med fordel ombygges til LED og opgraderes med et nyt bæredygtigt design.

Læs mere