Hotel Green Solution House opgraderer til cirkulær lysløsning

Hotel GSH er opført med fokus på genanvendte materialer, nyt interiør baseret på genbrugsmaterialer, affaldssortering, vandrensning, grønne tage, energieffektive løsninger og mange andre grønne initiativer. Derfor var det oplagt for hotellet at finde en lysløsning der både gav et bedre lys, var mere energieffektivt og som genbrugte de eksisterende lamper.

Valget faldt på Fischer Lightings løsning ‘August’, der er lavet af genanvendte armaturer, med en diffuser og med en ydre ring af genanvendt fiskenet. August er et fleksibelt produkt, der kan tilpasses så det passer til det æstetiske udtryk der er i lokalet. Hotellet valgte en hvid funnel, der passer flot ind i lobbyens eksisterende design, uden diffuser og uden den grønne ring af fiskenet, for at give et diskret og klart lys.

Vil du vide mere?

Torben Petersen

Chief Sales Officer (CSO) +45 20 60 19 67 tpe@fischer-lighting.com

Løsning

Opgradering af 26 belysningsarmaturer i hotellets lobby til den cirkulære downlightløsning August.

Hos GSH går vi ikke på kompromis med noget, heller ikke vores belysning. Vores kvalitetskrav er høje, og vi er glade for at lade Fischer Lighting stå for opgraderingen af vores lys i lobbyen. De har tænkt hele værdikæden ind i deres produkter, og vi kan med god samvittighed sige, at vi nu har det bedste og mest bæredygtige lys.

Trine Richter, Direktør