Fra plastikaffald til smuk kunstinstallation

”De 9 GAIA-lamper, vi fik sat op i december 2023, fungerer som en smuk kunstinstallation, som tilmed dæmper lyden og skaber en helt særlig atmosfære ikke mindst med det varme lys, lamperne kan give.”

Sådan fortæller Susanne Lund, Chef for Kunde og Ejendom hos Frederiksberg Forsyning A/S om de nye GAIA-lamper, forsyningsvirksomheden har fået sat op i forbindelse med renoveringen af deres kontorer på Frederiksberg.

Som en del af ombygningen er der i bygningens hjerte lavet etageadskillelse med en trappe midt i rummet, som nu forbinder bygningens åbne cafeområde og kantine i stueplan med kontor- og mødelokaler på førstesalen.

En så central del af bygningen fortjener selvfølgelig æstetisk smuk, akustikvenlig og behagelig belysning, lyder det fra Frederiksberg Forsyning, og det er grunden til, at der netop her er opsat en lysinstallation med de 9 multifunktionelle GAIA-lamper.

Vil du vide mere?

Lars Elmvang

Partner & Business Development Director (BDD) +45 78 79 72 78 info@fischer-lighting.com

9-GAIA-lamper som smuk kunstinstallation

Med GAIA-lampen får Frederiksberg Forsyning en akustikpendel, som er fremstillet af minimum 75 procent PET fra genanvendte plastikflasker, der samtidig er designet, så alle delkomponenter let kan skilles ad og genbruges. GAIA er udviklet og designet i samarbejde med arkitekt- og innovationsvirksomheden 3XN/GXN.

 

Se case

”Samtidig betyder det meget, at Fischer Lighting arbejder med en ansvarlig tilgang til deres produkter, som bidrager til øget trivsel og den grønne omstilling. Det flugter med vores strategi, hvor vi prioriterer bæredygtig forsyning højt og både har fokus på den miljømæssige, den sociale og den økonomiske bundlinje.”

Susanne Lund, Chef for Kunde og Ejendom hos Frederiksberg Forsyning A/S

Vil du vide mere?

Om Fischer Lighting

Vi udvikler nye armaturer, skabt af genbrugte materialer. Vi samarbejder med landets førende arkitekter, og resultaterne er smukke armaturer, der sætter så få miljøbelastende fodspor som muligt. Vi arbejder hver dag for at optimere og lære nyt.

Læs mere

Få en lysere fremtid med Fischer Lighting

Gå en lys fremtid i møde ved at bevare, genbruge og opgradere armaturer – og giv nyt liv til dine gamle lamper.

Læs mere

Bæredygtig belysning

Vores produktkatalog består af kvalitets lamper, der i sig selv er designklassikere. Vi giver lamperne nyt liv med vores patenterede LED-systemer, der er udskiftelige og fremtidssikre.

Læs mere