Nyt lys med styring løser problem i boligforening

Beboerne i Filosofparken oplevede store gener med blænding fra belysningen i svalegangene ude foran deres lejligheder. Samtidig var der alt for meget lys om aftenen, og alle armaturer var tændt uanset aktiviteten på gangene.

Boligforeningen ønskede at finde en løsning, der kunne løse beboernes konkrete problem, som krævede et minimum af vedligehold, og som også arkitektonisk passede ind i bygningens design.

Valget faldt på Fischer Lighitngs specialdesignet armatur, Frigg med indbygget trådløs lysstyring, som automatisk dæmper lyset, når der ikke er aktivitet og som ikke blænder

Vil du vide mere?

Stig Elmvang

Adm. Direktør +45 78 79 72 78 info@fischer-lighting.com

Løsning

Boligselskabet Filosofparken har fået udskiftet alle armaturer på svalegangene med Fischer Lightings specialdesignede linjearmatur, Frigg.

“Vi oplevede store problemer med at de oprindelige armaturer på svalegangen lyste ind i boligerne. Det resulterede i at mange af beboerne selv afmonterede lyskilderne, og derfor blev den overordnede lyskvalitet betydelig reduceret. Desuden ønskede afdelingen at reducere driftsomkostningerne. De nye Frigg armaturer giver en bedre lyskvalitet, og de passer bedre til afdelingens overordnede arkitektoniske udtryk.“

Ulrik Eggert Knuth-Winterfeldt, Teamleder for Bæredygtighed & Energi, Boligselskabet Sjælland.

Resultater i tal

img

Energibesparelse

83 %
img

Co2 besparelse

7,1
ton
img

Samlet besparelse

676.233
dkk
img

Tilbagebetalingstid

6.2
år
img

Årligt afkast

12.5
%

Vil du vide mere?

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

Læs mere

Find dit armatur

Se i oversigten om vi tilbyder at ombygge den type armatur du leder efter.

Læs mere

Om Fischer Lighting

Fischer Lighting arbejder med cirkulært design og ansvarlig fornyelse. Vi mener ikke, der er nogen grund til at kassere gamle lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget, der er bedre.

Læs mere