Den Blå Planet vælger cirkulær belysning

Den Blå Planet har fået installeret den prisvindende lampe Fischer Family ’August’ i deres picnicområde og på udvalgte gangarealer. Fischer Family er en serie af cirkulære LED lamper, der er udviklet i samarbejde med arkitektvirksomheden 3XN/GXN, der også har tegnet Den Blå Planet. Lampen består af en patenteret kerne, der kan indbygges i alle eksisterende downlight lysarmaturer. Den ydre og synlige del er lavet af et plastgranulat fra genbrugte fiskenet.

På grund af de mange forskellige udstillinger i akvariet, stilles der store krav til belysningen. August giver et flot lys, der let kan justeres, og det er en CO2-venlig og grøn måde at fremtidssikre belysningen på.

Vil du vide mere?

Lars Elmvang

Partner & Business Development Director (BDD) +45 78 79 72 78 info@fischer-lighting.com

August

Lampen er produceret af genbrugte fiskenet, som den danske virksomhed Plastix indsamler og omdanner til et plastgranulat. Der går ca. 100 gram fiskenet pr. lampe, svarende til godt en halv kvadratmeter. Fiskenet som ellers kunne ende i verdenshavene og gøre stor skade på både dyr- og planteliv.

Læs mere

Løsning

Opgradering af 24 stk. downlights med 26W kompaktrør til LED med DALI driver.

Download materiale her

Vi er glade for at samarbejde med en dansk virksomhed, som arbejder med et så gennemtænkt og relevant produkt. Lampen ’August’ er et godt eksempel på fremtidens produkter, og på hvordan vi sammen kan passe på vores planet. Desuden giver lamperne et fantastisk lys med mange forskellige justeringsmuligheder.

Tony Jørgensen, Salgs- og Marketingchef, Den Blå Planet.