Nyt lys til 480 lejligheder i arkitekttegnet boligforening

Dalgas Have har gennemgået en større energirenovering, og har benyttet muligheden for at bibeholde deres eksisterende lysarmaturer, som har en vigtig plads i det samlede arkitektoniske udtryk.

Med hjælp fra Fischer Lighting, er 2200 armaturer på fællesarealerne i bl.a. kældre, opgange og på facader opgraderet til den nyeste LED-teknologi. I renoveringsprocessen har der været stort fokus på at bibeholde det arkitektoniske udtryk, der er kendetegnet ved bebyggelsen i Dalgas Have. Med løsningen fra Fischer Lighting, er armaturerne blevet bibeholdt, mens belysningen er blevet bedre, og energiforbruget lavere.

Vil du vide mere?

Kasper Kläning

Head of Sales & Marketing +45 2685 9737 kkl@fischer-lighting.com

Løsning

2200 armaturer er ombygget til den nyeste LED teknologi på fællesarealer både inde og ude.

“Efter renoveringen bruger vi meget mindre tid på at reparere defekte belysningsarmaturer, og så er det skønt at arbejde i en klimavenlig bygning.”

Leif Nielsen, serviceleder i Dalgas Have

Resultater i tal

img

Energibesparelse

76 %
img

Co2 besparelse

86 ton
img

Samlet besparelse

4.826616
dkk
img

Tilbagebetalingstid

4.5
år
img

Årligt afkast

19.5
%

Vil du vide mere?

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

Læs mere

Find din løsning

For at du nemt kan finde den løsning, der passer til dit behov, kan du søge efter fx ’Sport og kultur’, ’Konterer og administrationsbygninger’ osv.

Læs mere

Om Fischer Lighting

Fischer Lighting arbejder med cirkulært design og ansvarlig fornyelse. Vi mener ikke, der er nogen grund til at kassere gamle lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget, der er bedre.

Læs mere