Bowlingbaner og haller får ny belsyning

Da lyset i idrætscentret Cuben skulle opgraderes til LED faldt valget på Fischer Lightings Sport ReThinKit løsning, da dette sikrede en kraftig, og fuld fleksibel løsning til en yderst konkurrencedygtig pris. Derudover var genbruget af de eksisterende armaturer i tråd med Kolding Kommunes fokus på cirkulære løsninger.

Lyset i centrets bowlingbaner, fællesområder samt haller er blevet opgraderet til den nyeste LED teknologi. Det er sket ved at genbruge de eksisterende armaturer. I hallen kan lysniveauet komme helt op på 1100 lux og overstiger derfor markant de krav, der er til internationale sportsstævner, hvor der skal være minimum 750 lux. Styringen af lyset er samtidig blevet kørt ind over hallens CTS anlæg, så halinspektøren nemt og hurtigt kan regulere lyset efter behov.

Vil du vide mere?

Freddy Meng

Belysningskonsulent / Jylland +45 20 60 19 61 fme@fischer-lighting.com

Løsning

Ombygning af sportshalsarmaturer til den nyeste LED teknologi med integreret intelligent lysstyring.

Download case

”Vi er meget tilfredse med resultatet. Vi kan virkelig få meget lys ud af det nye anlæg, og så er det simpelt at ændre lyset til det niveau, der er brug for, da vi har fået programmeret forskellige lysscenarier, som tilpasser niveauet alt efter om det er gymnastik, badminton eller internationale kampe”.

Lars Kristiansen, Halinspektør - CUBEN - Christiansfeld

Resultater i tal

img

Energibesparelse

62 %
img

Co2 besparelse

12.8
ton
img

Samlet besparelse

558.076
dkk
img

Tilbagebetalingstid

3.4
år
img

Årligt afkast

31 %

Vil du vide mere?

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

Læs mere

Find din løsning

Find dit armatur i oversigten her.

Læs mere

Om Fischer Lighting

Fischer Lighting arbejder med cirkulært design og ansvarlig fornyelse. Vi mener ikke, der er nogen grund til at kassere gamle lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget, der er bedre.

Læs mere