Tivoli vælger en grøn løsning til energioptimering af Axelborgsalen og Bokssalen

Axelborgsalen og Bokssalen er en del af Tivolis konference- og mødesale. Der var et behov for at opgradere lyset i lokalerne og gøre det i stand til at møde kravene til forskellige events. Dette indebar opgradering til LED belysning og ny styring herunder DMX, så belysningen kunne tilpasses til lokalernes anvendelse. Axelborgsalen er udsmykket i klassisk stil med høje træpaneler, to imponerende trappepartier og et flot lysindfald fra det høje glasloft. Bokssalen er en gammel bankboks, som anvendes til arrangementer, receptioner og fester.

Den eksisterende belysning i Axelborgsalen blev erstattet af specialdesignet LED-lysskinner til de eksisterende armaturer, samt installation af nye DMX-spots. Der blev også installeret ny styring, integreret i den eksisterende styring. Den nye belysning er designet og produceret af Fischer Lighting, og belysningen er betjent fra eksterne tryk, men også fra et centralt placereret betjeningspanel, hvor også gardiner og AV styres fra. I bokssalen bestod opgaven i at opgradere den indbyggede belysning og installere ny styring, der gjorde det muligt at skabe en mere intim og hyggelig lyssætning til brug ved forskellige lejligheder.

Vil du vide mere?

Lars Elmvang

Partner & Business Development Director (BDD) +45 78 79 72 78 info@fischer-lighting.com

Løsning

Den eksisterende belysning i Axelborgsalen blev erstattet af specialdesignet LED-lysskinner til de eksisterende armaturer, samt installation af nye DMX-spots. Der blev også installeret ny styring, integreret i den eksisterende styring.

Resultater i tal

img

Energibesparelse

0 %
img

Co2 besparelse

0 ton
img

Samlet besparelse

0 dkk
img

Tilbagebetalingstid

0 år
img

Årligt afkast

0 %