El-Teknisk projektleder

 

Brænder du for at gøre en forskel og være en del af en grøn virksomhed i vækst?

Fischer Lighting er en virksomhed i rivende udvikling og vi har nu nået en størrelse, hvor vi har brug for at styrke driften med en teknisk projektleder, der dækker vores projekter i Øst Danmark.

 

Om Fischer Lighting

Fischer Lighting er en førende, bæredygtig virksomhed i rivende udvikling med et unikt cirkulært koncept til LED belysning. Vi mener ikke, at der er nogen grund til at kassere gamle velfungerende lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget der er bedre.

Vores mål er at gøre op med den traditionelle brug-og-smid-væk-kultur, der er udtalt i belysningsbranchen. Hvert år kasseres millioner af velfungerende belysningsarmaturer med forældet elektronik.

At forny er oftest nemmere, meget bedre for miljøet og billigere end at købe nyt. Derfor producerer vi modulære LED-løsninger, der tager udgangspunkt i eksisterende armaturer, men som tilbyder al den funktionalitet, lyskvalitet og energibesparende teknologi, man forventer af moderne LED.

Vi designer også nye bæredygtige designløsninger af materialer som f.eks. genbrugte fiskenet og gamle lamper.

Kort sagt, er vores metode ansvarlig fornyelse, der skaber en lysere fremtid. Vi ser verdensmålene som vores platform for nye forretningsmuligheder og vi arbejder aktivt med verdensmålene 3, 5, 7 og 12.

 

Om jobbet

Din hverdag vil være alsidig, men vil først og fremmest bestå i af at styre vores vundne lysprojekter i mål. Du vil være bindeledet mellem vores salgsafdeling, udviklingsafdeling, underleverandører, kunden og installatøren, og du vil være med lige fra tilbudsfasen til aflevering af projektet. Projekterne er typisk i størrelsen op til et par millioner kroner og oftest i Storkøbenhavn hos større virksomheder samt det offentlige. Vi benytter udvalgte eksterne el-installatører til at udføre projekterne.

 • Du får ansvar for projektledelsen, planlægningen og gennemførelsen af alle vores lysprojekter i Øst Danmark
 • Du vil være ansvarlig for valg og kontrol af de rigtige lysløsninger til projekter samt kvalitetskontrol af nyudviklede lysløsninger
 • Du vil yde teknisk rådgivning til kunder og interne sælgere om belysning og intelligente installationer
 • Du bliver ansvarlig for udvikling og opdatering af teknisk information

I og med at Fischer Lighting er en relativ ny virksomhed får du en unik mulighed for selv at forme din rolle og være med på en spændende rejse. Du vil rapportere direkte til vores COO.

 

Personlige kompetencer

 • Du motiveres af at være med til at gøre en forskel og opbygge en grøn og bæredygtig virksomhed
 • Du kan håndtere og strukturere et stort antal projekter og forespørgsler på samme tid uden at miste overblikket
 • Du motiveres af at kvalitetssikre nyudviklede løsninger til brug på konkrete projekter, og du har sans for alle detaljerne
 • Du er ikke bange for at sige din mening og sætte dig igennem både internt og eksternt
 • Du kan lide både at sidde på kontor, men også at være ude og inspicere igangværende og kommende projekter

 

Din faglige profil

 • Du har flere års erfaring fra projektdreven virksomhed i byggebranchen eller lignende branche, hvor du selv har haft det overordnede projektansvar  samt styret større projekter igennem fra start til slut
 • Minimum 5 års praktisk erfaring med elektriske installationer og belysning. Det vil være en fordel med en baggrund som installatør, samt hvis du tidligere har arbejdet med installation af lysløsninger
 • Du har erfaring med teknisk og skriftlig dokumentation
 • Du er vant til at arbejde i Excel og har et godt kendskab til hele Office pakken samt projektstyringsværktøjer

 

Ansøgningsfrist:

Ansøgning og CV sendes til info@fischer-lighting.com

Tiltrædelse:   

Snarest muligt

Yderligere oplysninger:                         

Ninna Toft Hansen, COO

info@fischer-lighting.com
Tlf.: 78 79 72 78

Kontakt os