Sport

Sportshaller stiller store krav til belysningen pga. den varierende anvendelse til træning, stævner, eksaminer og fester. Derfor skal både lysarmaturer og styring være i orden, for at brugerne får den bedste oplevelse.

Fischer Lighting SPORT

Hvert år skaber vi glæde hos halinspektører og brugere i adskillige sportshaller. Med vores funktionsstyrede LED-indsatse der hurtigt kan installeres i hvert enkelt armatur får I mulighed for at variere lyset med et enkelt klik på et styringspanel. I kan dermed nemt tilpasse lyset til om der er brug for lysscenarie til badminton, rengøring eller eksamen. Vi kan programmere hvert enkelt armatur til at gøre præcist som I ønsker det.

Ved at genbruge det gamle armatur får I en fremtidssikret løsning, med en LED indsats der kan udskiftes, når ny og bedre teknologi kommer på markedet. Ved at genbruge sparer I også helt op til 43% ekstra CO2 i forhold til at købe nye armaturer

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Prisvindende løsning fra Fischer Lighting

Fischer Lighting har udviklet en særlig løsning til sportshaller, som i 2017 vandt prisen for årets nyhed hos HI Organisationen for ledende medarbejdere i idræts,-kultur,- og fritidssektoren.

Lysarmaturerne i sportshaller er af en særlig holdbar og kraftig kvalitet, der kan tåle slag fra bolde, og de er bekostelige i indkøb. I stedet for at fjerne de gamle værdifulde armaturer, opgraderer vi dem med helt nye LED-indsatser, som vi monterer i de eksisterende armaturer. Ombygningen går langt hurtigere end en komplet udskiftning, og det betyder færre driftsforstyrrelser. I er også sikret en langt mindre vedligeholdelse end på gammeldags lysrørsarmaturer.

Fleksibel belysning til sportshaller

Sportshaller lægger gulv til timevis af træning, stævner, eksaminer og fester. Derfor skal baner og udstyr være i orden, for at brugerne får det bedste udbytte af deres træning.

Belysningen er dog ofte ikke et fokuspunkt, og flere steder har man kun to indstillinger – tændt eller slukket. Når lyset skal skiftes er det oftest med fokus på energibesparelser og lavest mulig installationspris. Dermed misser man en oplagt mulighed for at få en langsigtet løsning, der sikrer en bedre og mere fleksibel belysning uden det koster ekstra i det lange løb. Det er især vigtigt at være opmærksom på blændingen fra belysningen, som kan være til stor gene for brugerne.

Nu kan vi med specialiseret teknologi og ny unik løsning løfte sportshalsbelysningen op i en helt ny liga, uden at det koster en formue, og uden at det kræver mange lukkedage til renovering. Til fordel for brugerne, uanset om de er eksamenselever eller badmintonspillere.

Kontakt os

Cases

Ørslevklosterhallen

Større fleksibilitet og lavere CO2 udledning.

Læs mere

Cuben

Bowlingbaner og haller får ny belsyning.

Læs mere

Kongeåhallen

Større fleksibilitet og lavere omkostninger på sportshalarmaturer.

Læs mere