Få prisvindende belysning i jeres sportshal

Sportshaller bliver ofte brugt til mange forskellige aktiviteter, og det stiller store krav til belysningen. Vi har udviklet et prisvindende sportshalsarmatur, som opfylder alle krav til sportsstævner, eksaminer og fester, og som er let at betjene via et simpelt styringspanel.

Prisvindende armatur fra Fischer Lighting

Fischer Lighting har udviklet en særlig løsning til sportshaller, som i 2017 vandt prisen for årets nyhed hos HI Organisationen for ledende medarbejdere i idræts,-kultur,- og fritidssektoren.

Lysarmaturerne i sportshaller er af en særlig holdbar og kraftig kvalitet, der kan tåle slag fra bolde, og de er bekostelige i indkøb. I stedet for at fjerne de gamle værdifulde armaturer, opgraderer vi dem med helt nye LED-indsatser, som vi monterer i de eksisterende armaturer. Ved at genbruge det gamle armatur får I en fremtidssikret løsning, med en LED indsats der kan udskiftes, når ny og bedre teknologi kommer på markedet, og I sparer helt op til 43% ekstra CO2 i forhold til at købe nye armaturer.

Download materiale her

Fleksibel belysning til alle sportshaller

Mange sportshaller er udfordret af, at de lyset kun har to indstillinger – tændt eller slukket. Når lyset skal skiftes, er det oftest med fokus på energibesparelser og lavest mulig installationspris. Dermed misser man en oplagt mulighed for at få en langsigtet løsning, der sikrer en bedre og mere fleksibel belysning uden det koster ekstra i det lange løb.

Nu kan vi med specialiseret teknologi og en prisvindende løsning optimere jeres belysning, uden at det kræver lukkedage. Til fordel for brugerne, og for budgetterne.

Kontakt os

Cases

Ørslevklosterhallen

Større fleksibilitet og lavere CO2 udledning.

Læs mere

Cuben

Bowlingbaner og haller får ny belsyning.

Læs mere

Kongeåhallen

Større fleksibilitet og lavere omkostninger på sportshalarmaturer.

Læs mere