Kulturinstitutioner oplever glæden ved den rette belysning

Mange kulturinstitutioner er i dag oplyst af traditionelle lyskilder, der giver for lidt lys, kræver for meget vedligeholdelse og bruger alt for meget strøm. Digitaliseringen har f.eks. ændret bibliotekernes rolle i samfundet, og udgør i dag i højere grad et møde- og oplevelsessted. Det er derfor vigtigt at gøre faciliteterne lyse og attraktive, så brugerne føler sig velkomne, selv i de udvidede/ubemandede åbningstider.

Flere og flere kommuner efterspørger bæredygtig belysning, og tilbyder ovenikøbet økonomisk støtte til grønne og bæredygtige projekter.

Fischer Lighting BIBLIOTEKSBELYSNING

Fischer Lighting har udviklet to koncepter, der begge er udviklet efter bæredygtige principper. De opfylder alle lovkrav om luxniveauer, de er vedligeholdelsesfrie og har markedets laveste energiforbrug.

  1. Hvis i ønsker at bibeholde de nuværende armaturer kan vi ombygge dem fra at bruge en traditionel lyskilde, til at bruge LED.
  2. Hvis jeres armaturer derimod ikke er egnet til ombygning, eller i ønsker et andet visuelt udtryk, kan I vælge vores specialdesignede nye armaturer.

Begge løsninger kan leveres med intelligent lysstyring, så man kan justere lyset til forskellige formål. Vi monterer uden brug af stort udstyr og derfor uden store driftsforstyrrelser.

Læs mere om lys til biblioteker

Brug for mere information?

Her kan du downloade vores materiale. Har du yderligere spørgsmål så kontakt os allerede idag – Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Download materiale her

Vil du vide mere om biblioteksbelysning?

Nyt armatur til biblioteker

Fischer Lighting har specialdesignet et helt nyt reolarmatur, der kan give bøgerne det lys de fortjener. Med dette armatur får du en fleksibel og bæredygtig belysning i flot og moderne design.

Læs mere

Case - Hillerød Bibliotek

Fischer Lighting har installeret bæredygtig belysning på Hillerød Bibliotek. Lyset tilpasser sig nu automatisk efter aktiviteten i rummet, men kan også styres manuelt efter behov.

Læs casen

Download vores biblioteksbrochure

Vi har udviklet en brochure, som som samler alt hvad du behøver at vide om bæredygtig biblioteksbelysning.

Download brochure