Skab bedre arbejdsbetingelser med LED-belysning

Med nye og intelligente LED-løsninger er det blevet muligt at skabe bedre arbejdsbetingelser og øget medarbejdereffektivitet, samtidig med at man opnår store besparelser på elregningen og driften. Det kan ikke kun aflæses i det grønne regnskab, men også på bundlinjen.

Fischer Lighting KONTOR

Vi installerer den nyeste LED-teknologi i jeres eksisterende armaturer, og fremtidssikrer derved jeres belysning uden at I behøver at indkøbe helt nye armaturer. Dermed undgår I at skulle reparere lofter og vægge samtidig med at ombygningen har færre gener. Vi har udviklet og patenteret en LED-løsning, som vi indbygger i jeres eksisterende kontorbelysning. Med vores avancerede lysstyring tilpasses belysningens intensitet og farvetemperatur automatisk, så medarbejdere altid arbejder i den optimale belysning.

Det er muligt med en skærm eller smartphone at at kunne tilpasse lyset til den aktivitet man skal udføre, så man får det bedst mulige resultat. Vi har mange års erfaring med lysløsninger til kontorer, gangarealer og fællesområder. Vi har udviklet løsninger til alt fra indbyggede 60×60 armaturer til designerlamper.

Download materiale her

Flere fordele ved god kontorbelysning

Lys er en vigtig del af indeklimaet og et godt arbejdsmiljø. Med de rigtige LED-løsninger kan man ikke kun opnå store energibesparelser, men også øge produktiviteten blandt de ansatte. Det kan ikke kun aflæses i det grønne regnskab, men også på bundlinjen.

Fischer Lighting har specialiseret sig i at kunne levere energirigtige og bæredygtige lysløsninger der kan give medarbejderne ekstra energi og velvære. Vi har stor erfaring med alt fra designer kantinebelysning til standard belysning i kontormiljøer. Se nogle cases nedenfor.

Læs mere

Cases

Coloplast

Coloplast giver nyt liv til gamle Fagerhult designlamper.

Læs mere

Økologisk råd

Økologisk Råd går forrest med cirkulær løsning.

Læs mere

Vejle kommune

Energioptimering til glæde for arkitekten.

Læs mere