August

Fischer Family August er et downlight armatur, der består af gamle armaturer der er ombygget til LED, en diffuser, samt en ring af genbrugte fiskenet.

Design der tager højde for både kvalitet og miljø

Lampen består af en patenteret kerne, der kan indbygges i alle eksisterende downlight lysarmaturer. Basen udgøres af en reflektor, en diffuser og en ring, der er lavet af genbrugte fiskenet.

Designet sikrer den helt rette lysfordeling og lampens mange variationsmuligheder gør, at den kan anvendes til næsten alle behov. Den er designet ud fra konceptet ‘Design for dissasembly’ som betyder, at alle dele kan skilles ad og genbruges. Elementerne holdes sammen af magneter, så der er ikke brugt unødig miljøbelastende lim.

I udviklingsprocessen blev flere materialetyper afprøvet, og testet for holdbarhed, genanvendelighed og lysegenskaber. Valget af materiale til de nye lamper faldt på et plastgranulat af genbrugte fiskenet. Det er den danske virksomhed Plastix, der leverer granulatet af fiskenet.

Download brochure

Fischer Family August brochure

Kontakt os og hør mere

Hos Fischer Lighting arbejder vi for at lys sagtens kan være både sundt, smukt og bæredygtigt. Vi tester nye ideer og løsninger, og vi går forrest med cirkulært produceret armaturer.

Kontakt os

Prisvindende armatur

Fischer Family August har allerede modtaget flere priser, bl.a. den præstigefyldte pris ‘Det bæredygtige element – Produktprisen’ på Building Green 2018.

Vi modtog også ‘Green Product Award’ prisen på håndværksmessen i München.