Intelligent belysning giver store energibesparelser og tryghed for beboerne

Fischer Lighting har udviklet og patenteret et system, der løser en af de udfordringer mange boligforeninger står over for, med armaturer der bruger for meget strøm, giver for dårligt lys og som kræver for meget vedligeholdelse.

Fischer Lighting BOLIGFORENING

Vi indsætter LED-teknologi i jeres eksisterende armaturer, så I ikke skal reparere lofter eller male vægge efterfølgende. Med intelligente løsninger og lysstyring kan vi styre lysudsendelsen samt automatisere hvordan lyset skal tænde og dæmpe i forhold til bevægelse, tidspunkter og dagslysindfald. LED-dioderne har lang levetid og I har derfor garanteret belysning i mange år frem. Vi har gennemført et stort antal projekter for boligforeninger i hele landet, som har opnået store besparelser på både fællesforbruget og vedligeholdelse.

Vi har standard løsninger til alle typer opgangsbelysning  og populære udendørslamper som Albertslundlampen og Skotlampen. Er jeres nuværende armaturer helt nedslidte kan vi også udskifte glas eller afskærmninger, så jeres armaturer bliver som nye igen.

Download materiale her

Ny belysning giver tryghed, komfort og energibesparelser

Belysningen på fællesarealer, gangarealer, elevatorer, kældre, mv. udgør en stor udgift i en boligforenings regnskab. På både indendørs og udendørs arealer er der oftest tændt lys i alle
døgnets mørke timer, hvilket slider på armaturerne og lyskilderne. Gamle lysrør og pærer giver ofte også et dårligt lys.

Med intelligente løsninger og lysstyring kan vi styre lysudsendelsen, samt automatisere hvordan lyset skal tænde og dæmpe i forhold til bevægelse, tidspunkter og dagslysindfald.

Kontakt os for mere information

Cases

Dalgas have

Nyt lys til 480 lejligheder i arkitekttegnet boligforening.

Læs mere

Andelskollegiet DTU

Kollegium sætter ny grøn dagsorden.

Læs mere

Vejlesøparken

Fremtidssikret belysning tjent hjem på 7 måneder.

Læs mere