Ny belysning giver komfort og tryghed for beboerne

Vi har udviklet specifikke løsninger til boligforeninger, både udendørs og indendørs, og har fokus på tryghed og komfort. Vi sikrer at I får en løsning med optimal belysning som giver store besparelser på den løbende drift og vedligehold.

Fischer Lighting BOLIGFORENING

Fischer Lighting har udviklet og patenteret et system, der løser den udfordring mange boligforeninger står over for.

Vi indsætter LED-teknologi i jeres eksisterende armaturer, så I ikke skal reparere lofter eller male vægge efterfølgende. Med intelligente løsninger og lysstyring kan vi styre lysudsendelsen samt automatisere hvordan lyset skal tænde og dæmpe i forhold til bevægelse, tidspunkter og dagslysindfald. LED-dioderne har lang levetid og I har derfor garanteret belysning i mange år frem. Vi har gennemført et stort antal projekter for boligforeninger i hele landet, som har opnået store besparelser på både fællesforbruget og vedligeholdelse.

Vi har standard løsninger til alle typer opgangsbelysning  og populære udendørslamper som Albertslundlampen og Skotlampen. Er jeres nuværende armaturer helt nedslidte kan vi også udskifte glas eller afskærmninger, så jeres armaturer bliver som nye igen.

Ny belysning giver tryghed, komfort og energibesparelser

Belysningen på fællesarealer, gangarealer, elevatorer, kældre, mv. udgør en stor udgift i en forenings regnskab. På både indendørs og udendørs arealer er der oftest tændt lys i alle døgnets mørke timer, hvilket slider på armaturerne og lyskilderne. Gamle lysrør og pærer giver ofte et dårligt lys løbende tidsforbrug med at skifte lyskilder. Ny belysning kan udover energibesparelser være med til at øge trygheden i området. Men det skal gøres ordentligt, da man ved den forkerte spredning af lyset risikerer at genere beboerne i lejlighederne.

Mange boligforeninger er allerede ved at skifte til LED, men det kan blive dyrt på langt sigt at indkøbe nye armaturer, der ikke er sikret til den teknologiske udvikling.

Cases

Dalgas have

Nyt lys til 480 lejligheder i arkitekttegnet boligforening.

Læs mere

Andelskollegiet DTU

Kollegium sætter ny grøn dagsorden.

Læs mere

Vejlesøparken

Fremtidssikret belysning tjent hjem på 7 måneder.

Læs mere