Vi har gjort det let at vælge en bæredygtig løsning

Mange bygherrer stiller i dag højere krav til bæredygtighed i deres byggerier. Ingeniører, arkitekter og øvrige rådgivere har derfor et øget fokus på hvordan de lever op til de skærpede krav. Med vores løsninger kommer du let og sikkert i mål med en rentabel og bæredygtig energioptimering, der sikrer høj lyskvalitet og levetid. Vi er din samarbejdspartner hele vejen fra energiberegninger til prøveopsætninger og installation.

Vi installerer den nyeste LED-teknologi i eksisterende armaturer, der sikrer en kort arbejdsproces og minimale driftsforstyrrelser. Vi bruger drivere og dioder fra kvalitetsleverandører som Philips og Osram. Vores løsninger har gennemgået uafhængige test hos bl.a. DELTA og DTU, der dokumenterer vores specifikationer. Vores løsninger har blandt andet gennemgået følgende tests:

  • Lysberegninger
  • EMC EN55015
  • Brandgodkendelser
  • EN60598 og EN62031 2008
  • Life cycle analysis (LCA)
img

Rådgiver

Rådgivning fra a-z

Energiberegninger og dokumentation

Certificeret og med fuld garanti

Teknologi fra kvalitetsleverandører

3 fordele til dig som rådgiver

LED-løsninger af højeste kvalitet

Som rådgiver er det vigtigt at sikre at kvaliteten af LED løsninger dokumenteres bedst muligt. Læs mere her om vores certificerede komponenter, testresultater fra DELTA og DTU.

Læs mere

Brug lys til at skabe bedre arbejdsmiljøer

Med intelligente styringer og den nyeste viden om lys energioptimerer vi ikke kun for at spare penge, men vi bruger teknologien til at skabe bedre arbejdsmiljø og livskvalitet.

Læs mere

Få input til dit udbudsmateriale

Fischer Lighting tilbyder hjælp og kurser i forhold til udvikling af udbud der efterspørger cirkulære og bæredygtig belysning. Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

Fandt du ikke det du søgte?

Vi har udviklet specifikke løsninger til belysning på alt fra kontorer til sportshaller og plejehjem. Har du et specifikt projekt du skal bruge en ny løsning til?

Kontakt os

Cases

Energioptimering uden kompromiser

Vejle Kommunes eksterne rådgiver fik til opgave at finde en lysløsning, hvor man ikke gik på kompromis med arbejdsmiljøet og minimere den fremtidige vedligeholdelse.

Se hele casen

Ny belysning giver bedre arbejdsbetingelser

På Ceres Centret i Horsens har de ansatte fået et bedre arbejdsmiljø efter en optimering af lyset. De eksisterende lysarmaturer blev genbrugt og ombygget med den nyeste LED teknologi.

Se hele casen

Dokumenterede energibesparelser i stort DEAS projekt

2200 lysamaturer i den DEAS administrerede boligforening, Dalgas Have er blevet opgraderet. Som ekstra dokumentation for besparelserne blev der foretaget eftermålinger af forbruget.

Se hele casen