Styrk jeres grønne profil

Energioptimering handler ikke kun om at spare penge. Det handler også om at tage ansvar for miljøet og vores ressourcer, uden at det går ud over lyskvaliteten.

Hos Fischer Lighting har vi specialiseret os i at levere verdens mest bæredygtige lysløsninger. Vi lever op til samtlige kvalitets- og sikkerhedskrav, så I kan være sikre på at overholde rammerne for både kvalitet og pris.

Vi har mange års erfaring med at implementere LED og intelligent styring i offentlige bygninger. Med vores patenterede løsning, installerer vi LED i de eksisterende lamper og armaturer. Det betyder, at I får optimeret jeres belysning med et minimum af driftsforstyrrelser, da vi ikke behøver at rive hverken lofter eller vægge ned for at lave vores installationer. Vi optimerer samtidig lyskvaliteten og sikrer derved dine medarbejdere den bedst mulige belysning. På den måde får I opgraderet jeres belysning og I sikrer jeres medarbejdere bedre arbejdsmiljø og trivsel. Samtidig gør i en stor forskel for klimaet ved at minimere ressourceforbruget.

img

Offentlig

Få mere og bedre lys

Minimale driftsforstyrrelser

Kort tilbagebetalingstid

Et mere bæredygtigt valg

3 fordele til dig som offentlig kunde

Energioptimering med garanti

Hos Fischer Lighting har vi specialiseret os i certificerede kvalitetsløsninger, der lever op til samtlige kvalitets- og sikkerhedskrav.

Læs mere

Skab bedre arbejdsmiljø

Med funktioner som Human Centric Lighting udnytter vi den nyeste viden om lys til ikke bare at energioptimere for at spare penge. Vi bruger fx. teknologien med dynamisk lysstyring til at skabe bedre trivsel på skoler, plejehjem og kontorer.

Læs mere

Et mere bæredygtigt valg

Hos Fischer Lighting har vi specialiseret os i at levere verdens mest bæredygtige lysløsninger. Beregninger viser, at man kan spare helt op til 43% ekstra CO2 ved at genbruge armaturer frem for at smide dem ud og købe nye.

Læs mere

Fandt du ikke det du søgte?

Vi har udviklet koncepter specifikt til kontorer, boligforeninger mv. Har du spørgsmål til et konkret projekt? Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Cases

Døgnrytmelys gør skoledagen bedre

Vamdrup skole har som en af de første folkeskoler i Danmark fået installeret døgnrytmelys. Når lærere og elever skal koncentrere sig, bliver de helt ubemærket hjulpet på vej af et nyt døgnrytmestyret lys.

Se hele casen

Finansloven forhandles på plads i helt nyt lys

Lyset i Struensee-værelset i Finansministeriet, hvor alle de store reformer forhandles på plads, levede ikke op til nutidens krav og skulle derfor opdateres. Det blev til en specialdesignet løsning.

Læs mere

Ny belysning giver bedre arbejdsbetingelser

På Ceres Centret i Horsens har de ansatte fået et bedre arbejdsmiljø efter en optimering af lyset. De eksisterende lysarmaturer blev genbrugt og ombygget med den nyeste LED teknologi.

Se hele casen